Meg

24

 i går fylte jeg 24 og feiret dagen på cruise med kjæresten. Hadde på meg den nye kjolen min fra Alexander Wang x H&M kolleksjonen.

Herregud, bare et år til 25 nå. 

6 år sammen

 
i går hadde kjæresten og jeg 6 års dag. Sykt hvor fort tiden går :)

Update

 

Jeg har vært veldig dårlig på å blogge de siste ukene pga mye jobbing, fint vær og litt reising, så her kommer en update. Forrige uke var jeg i Bergen med familien til kjæresten og fikk endelig sett det vakre vestlandet. Uken før var internshipet mitt på TV Norge ferdig og jeg dro der ifra med masse erfaring, og jeg har møtt mange hyggelige mennesker innenfor bransjen. Utenom det har jeg shoppet, latet meg og spist for mye is. Nå er det bare fire uker igjen før mitt aller siste år på Westerdals starter og jeg skal tvinge meg selv til å være mer kreativ før skolestart. Har flere prosjekt som skal fullføres før ferien er over!

 holiday dreaming

 

så faktisk fram til min første sommer med internship og heltidsjobb, men nå craver så sinnsykt ferie. Planen var egentlig å reise til Kroatia med kjæresten, men pga dårlig økonomi ble ikke det no av. Nå er det snakk om en restplass tur til Hellas i august. Liker egentlig ikke charterturer, det å reise ned til et annet land og henge med skandinavere. Men nå trenger jeg virkelig late dager på stranda. Krysser fingrer og tær for at jeg får dratt! bilde fra forrige sommers Italia tur :)

internship

 på tirsdag startet jeg praksisplassen min hos TV Norge. Følte meg veldig profesjonell med sort dressbukse og blazer. Skal være her i en hel mnd og jobber i promoavdelingen. Får en liten forsmak på hvordan 'voksenlivet' kommer til å bli etter mitt siste år på Westerdals

Blessed

 

etter mange mnd med forberedelser og en stressende uke er Dalai Lamas Oslo besøk over. Jeg er så takknemlig for å ha få vært med på hele prosessen. Jeg var på alle foredragene hans og fikk en privat audiens på Grand med resten av tibetanerne som bor i Skandinavia. Jeg fikk til og med tatt han i hånden mens han var på vei ut av rommet! De siste dagene var vært veldig emosjonelle og jeg kan ikke beskrive følelsen av å være i hans nærvær. Hans Hellighet er mer enn en religiøs leder, han er symbolet for en hel nasjon som lever under systematisk undertrykkelse og frykt. For tibetanerne i Tibet er han det eneste håpet de har igjen. Selv i de mørkeste tider minner han oss alltid på at vi må fortsette å spre budskapet om kjærlighet, fred, glede og ikke minst medfølelse. Jeg gleder meg allerede til hans neste Norges besøk. Lenge leve Hans Hellighet!!I morgen skjer det!

 

I morgen ankommer H. H den 14 Dalai Lama Oslo. Som norsk tibetaner gleder jeg meg utrolig mye! Forrige gang han var i Norge var i 2005 og i år er det 25 års jubileum for da han mottok Nobels Fredsspris. Jeg skal jobbe frivillig under begge eventene på Chateau Neuf og Folketeateret. Det er alltid en ære å være i hans nærvær og jeg føler meg så heldig som får være med i prosessen. Tviler på at jeg får blogget noe under oppholdet hans pga det tette tidsskjemaet. 
my religion is simple, my religion is kindness

happy friday

 
god helg!

more ink please

 
det blir nok mer blekk på kroppen snart

lotus

 i tillegg til å ta flere hull i ørene har jeg kjempe lyst på flere tatoveringer. Har tenkt på lotus blomst ganske lenge, men klarte aldri å bestemme meg for hvor den skulle være eller se ut. Tegningen over har jeg laget selv og nå får jeg nesten lyst til å bestille meg time! 

Piercing

 

 fikk plutselig lyst til å ta flere hull i ørene. Bildene over er fra bloggen til Annabel Rosendahl og jeg synes kombinasjonen av flere små øredobber er så fint. Desverre er budsjettet stramt i mnd fremover, men jeg vurderer å ta det i London. Sikkert mye billigere der

H.H den 14 Dalai Lama kommer til Oslo!

 
som norsk tibetaner og tibetansk aktivist vil jeg dele med leserne mine at Dalai Lama kommer til Oslo i mai. Det er 25 år siden den åndelige lederen vant Nobel Fredsspris for sin ikke-voldlige kamp for å fri Tibet fra Kinas okkupasjon. Han vil holde et åpent foredrag som er gratis for alle. Hva han kommer til å prate om og hvor er ennå ikke bestemt. Selv om han er en buddhistisk leder synes jeg han tar opp universelle temaer som gjelder for alle mennesker, uansett religion eller bakgrunn. Jeg har vært på flere av hans foredrag og han er et helt fantasisk menneske! Auraen og all den positive energien han utstråler er noe for seg selv. Forhåpentligvis blir det ikke stikket kjepper i hjulene for dette prosjektet av kinesiske myndigheter..

2013 in pictures - part II

 I juli dro jeg til Italia med kjæresten og vi var innom Roma, Venezia og Milano. Har ikke telling på hvor mange kirker vi så og hvor mange mil vi gikk. For en effektiv, inspirasjonsrik og svettende tur :p å som jeg vil tilbake!!

 så ble det en spontantur til London med kjæresten i august. Hvor det heldigvis ikke ble alt for mye shopping

 så var det tilbake på skolebenken og hverdagen

 
også var jeg i USA i oktober og var på min kusines bryllup i New York. Så koselig å se resten av familien igjen!
og så kom november med masse skole, min egen bursdag og julebord. 

 De to første ukene i desember gikk bare til skole, skole og mer skole. Så kom endelig flere av mine nærmeste tilbake fra studiene, det var julebord og endelig fikk jeg også juleferie!! Og nå er det snart 2014. Herregud så fort dette året har gått. Gleder meg til alt det nye året har å tilby. 2014 - bring it on!!

2013 in pictures - part I

 

 

året startet med nyttårsaften feiring i Køben med de beste jentene!

 

tskjorte- og dekselsamlingene ble bare større

 
i mars var jeg i London og besøkte kjæresten, og gjorde jeg det jeg kan aller best: shoppevårværet i Oslo ble nyteti april var først og andre klasse på grafisklinja på klassetur i Tolouse hvor vi samarbeidet med en designklasse i en hel uke

 

så var det endelig 17 mai med 18 grader og den beste champagne frokosten ever!

 så var jeg på Beyonce konsert og så dronningen live for første gang

 

også ble det mer blekk på kroppen. Tok tre stk i mai

 og i juni var jeg ferdig med mitt første år på Westerdals! Kan ikke tro hvor fort dette året har gått og hvor mye jeg har reist. Del 2 kommer snart :)

Julen 2013

 

noen bilder fra juleaften og første juledag. Jeg fikk en iskremmaskin av meg selv! og har laget yogurtis i hele går og i dag. Denne maskinen kommer til å bli brukt mye fremover, mmmm

God jul!

 herregud så mye jeg har spist! I år lå fokusen på maten og hygge fremfor gaver. Er så glad for at fammen ble enige om å ikke gi hverandre gaver i år, selv om det til slutt ble no småtteri på hver. Det ble spist deilig stuffet kalkun og pinnekjøtt til middag og bær med krem til dessert. I morgen fortsetter etegildet! weeeeee

23

 i dag fyller jeg hele 23 år! shit så fort tiden går. Feiret bursdagen min i går med de beste jentene i hele verden. Manglet selvfølgelig noen (♥), men utenom det kunne jeg ikke ønsket meg en bedre bursdag!

Happy friday

 

satt med sommerfugler i magen mens jeg ventet på at det var min tur til å presentere. Alle i klassen er så utrolig flinke og jeg følte at jeg ikke hadde fått gjort nok. Jeg ble overrasket når jeg faktisk fikk god tilbakemelding. Kunden likte websiden min og jeg fikk skryt for mitt oversiktlige og enkle design. YEY! Jeg ble så lettet og er ganske stolt over meg selv fordi web er noe jeg sliter mest med. Nå kan jeg ta helg med god samvittighet!


ps. farget håret noen dager tilbake og over ser dere resultatet. Ville prøve meg på ombré igjen, men desverre hadde jeg ikke i blekemidlet lenge nok og det ble bare brunt. Skal farge det en gang til snart, må bare kure håret et par ganger først. 

5 år

 5 år med min fine kjæreste :)

a pink monday

 i kveld blir det jubileumsmiddag på forskud med kjæresten :)

Back to reality

 
i morgen er det første skoledag som andre klassing på Westerdals. Kan ikke tro hvor fort sommeren har gått! Skulle likt noen uker til med sol og is, men nå er det tilbake til studenthverdagen igjen. Bilde over er et år gammelt. Jeg hadde ikke forventet at jeg skulle forandre meg så mye. Ombresveisen er borte og jeg er over 5 kg lettere! Jeg gleder meg til hva dette nye året har å tilby 

Blekk

 


Hipp hipp hurra!

 I am Iron Man

 
om ca 1 uke kommer kjæresten hjem og da skal vi endelig se på Iron Man 3. Har lovet å vente på han fordi vi har sett alle de nyeste Marvel filmene sammen. I høst kommer Thor 2 ut og Captain America 2 kommer ut våren 2014. Og Avengers 2 kommer ut sommeren 2015! 

#marvelnerd

Empire state of mind

 da blir det New York i oktober!! Skal besøke familien og kusinen min skal gifte seg. Er over to år siden jeg så de sist og nå har familien vår fått et nytt medlem! Gleder meg :D

Inked up

 

i går tok jeg tre tattoveringer med Maria i Lillestrøm. Skulle egentlig bare bli med henne, men så endte jeg opp med å ta tre selv etter at hun var ferdig. Har tenkt på disse tre en stund nå og nå er alle tatt! Gleder meg til de har grodd ferdig. Tok karma på håndleddet, mammas dato på innsiden på den øvre delen av armen og happiness på midten av armen på innsiden. Det første bildet ble tatt akkuratt før jeg skulle bli tattovert, viser dere bedre bilde senere. Nå har jeg syv stk totalt, tror ikke det blir flere på en stund

Shoppestopp i 1 mnd

 

jeg må innrømme at jeg lider av en medium dose shoppeavhengighet. Selv om jeg ikke bruker tusenvis av kroner hver måned på en hau av klær, kjøper jeg likevel ting her og der. Enten jeg trenger det eller ikke. Og siden jeg kjøper ting tilfeldig merker jeg på en måte ikke at jeg har gjort noen store kjøp. En topp er liksom ikke så mye lenger, og plutselig sitter jeg igjen med fem plagg jeg ikke skjønner hvorfor jeg har kjøpt. I desember sprengte jeg budsjettet mitt i København og brukte flere tusenlapper på nye plagg. Jeg er fremdeles fornøyd med kjøpene mine, men jeg klarer ikke å begrense meg lenger. I mars skal jeg til London og jeg vet selv at jeg ikke kommer til å la være og komme hjem med en mye tyngre koffert. Før var jeg så flink til å spare og kjøpte plagg jeg virkelig ønsket meg, nå kjøper jeg bare fordi jeg har lyst og det er ikke bra. Pga økonomiskegrunner og prinsipp velger jeg å ikke kjøpe et eneste nytt plagg, smykker, skjønnhetsartikler eller sko i hele februar. Selv om det bare er en mnd er det mye for meg. Jeg trenger virkelig ikke mer i klesskapet mitt nå, og er lei av å måtte fylle poser med klær jeg ikke har hatt mer enn i to år og gi det bort til Fretex fordi jeg ikke har plass lenger. Nok er nokMy heart is moving to London

 Min fine kjæreste skal dra over dammen innen denne uka og ta mastergrad på en skole i London. Kan ikke si at jeg er noe spesielt glad i ideen om et long-distance forhold, men dette skal vi klare. Vi har jo tross alt vært sammen i over 4 år og jeg var jo borte fra han i 4 mnd når jeg studerte i USA. Nå får jeg i hvertfall en unskyldning til å dra til London for å shoppe! Planen er å besøke han en gang i våren, så lenge det ikke kræsjer med skolen min eller hans. 

God jul!

 

jeg elsker jula! Har sittet inne i hele dag og kost meg med mamma og spist masse god mat. Bakte bringebærpai for første gang og skal spise pinnekjøtt til middag. Før brydde jeg meg bare om gavene, men nå er det familien, tradisjonene og maten som gjelder. I morgen blir det nok en dag med god mat, koselige filmer og kvalitetstid. Og om 3 dager drar jeg til København!! yey

Ink inspiration

 selv om jeg nylig tok to tattoveringer vil jeg ha fler. Mammas fødselsdato har jeg villet ta i over et år nå og jeg vil også ha et ord i håndskrift. Ble frarådet av den forrige tattovøren min og ta det i Paris, mens jeg er der på klassetur. Han mente at det ikke var noen spesielt gode der, og i tillegg snakker folk veeeldig dårlig engelsk. Skal jeg ta flere her i Oslo så må det nok bli hos han på Blue Arms. Så flink og så hyggelig! Kommer nok på besøk der en gang etter nyåret, må bare spare litt penger først

My peace dove

 nå har tattoveringen endelig grodd ferdig og jeg er så fornøyd med den! 

All inked up

 

dette er resultatet fra timen hos Blue arms. Tok to med en gang fordi det ville bli billigere og fordi jeg er den største pysen når det kommer til smerte, ville bare få alt unnagjort med en gang. Jeg er kjempe fornøyd med resultatet og han som tattoverte meg var så hyggelig! Snille Emely satt og trøstet meg mens jeg lå der og lagde de styggeste grimasene. Akkuratt nå er huden hoven, rød og ruglete. Tar bedre bilde senere når det har fått grodd litt

Nobody's Business

 da er timen hos tattovøren endelig booket! Jeg skal ta to stk neste torsdag og jeg gleder meg kjempe masse. Har gått rundt og tenkt på den ene tattoveringen i over et år og nå skjer det endelig. 

Blue arms tattoo

 var innom Blue arms etter skolen med en klassevennine for å booke time, men han vi skulle ha var ikke der. Vi skal innom en tur i morgen og endelig få booka. Håper han har noen ledige timer neste uke. Minste/timeprisen deres er 1500, håper jeg kan få to tattoveringer for 2000. De skal ikke være så store, så håper de er snille med prisen. Er jo tross alt en fattig student

Ink my whole body

 

I august tok jeg endelig min andre tattovering, etter å ha grubla på det i over to hele år! Nå vil jeg ikke vente like lenge før jeg tar min tredje. Har allerede funnet tre forskjellige tattoveringer jeg vil ta, og to av dem vil jeg ta så fort som mulig. Ingen av dem er spesielt store, fordi jeg foretrekker små og enkle tattoveringer. En av dem er en fredsdue på ribbeinet som representerer kampen mitt folk går gjennom i Tibet under okkupasjonen av Kina og et ønske om verdensfred, den andre er min mors fødselsdato på innsiden av min øvre venstre arm (slik at den er nærme hjertet). Og den tredje er en jeg ble ble ganske glad i nå nylig, som er inspirert av Dalai Lamas mange sitater om lykke og glede, er teksten "Happiness" eller "Lykke" på forsiden av håndleddet. Også har jeg tenkt på flere tekster på Tibetansk eller en lotusblomst. Kommer nok til å ta mange år og flere tusenlapper før jeg har tatt alle, men det går bra :)

 Jentetur til København!

 Helt siden jeg var i København i fjor vår var jeg fast bestemt på at jeg måtte reise dit igjen med venninene mine. Og den 29 desember skal vi reise ned til byen og feire nyttårsaften der! Gleder meg utrolig mye. London har på en måte vært vår by, men det kan fort bli intenst og slitsomt. Har alltid følt at København er en liten miniversjon av London. Byen har shopping, uteliv, god mat og masse severdigheter. Gleder meeeeeg

Do what you love

 har tilbrakt mesteparten av helgen min foran mac skjermen og jobbet med skoleoppgaver. Eneste "fritiden" jeg fikk var når jeg var på jobb i går og middag hos bestemor i dag. Selv om det er kjempe stress og jeg har både vondt i rygg og høyre arm synes jeg det fremdeles er super gøy. Har tenkt lenge på det å ha en jobb man faktisk vil dra til hver dag, å drive med noe man elsker og være i et konstant super kreativt miljø. Jeg vil drive med design og jeg vil bli god! Følte meg umovitert en periode etter flere kjedelige oppgaver i høst, men nå er motivasjonen på topp igjen. Jeg vil vise lærern min at jeg fortjener plasen min her på Westerdals og at jeg har en fremtid innen for grafisk design. GO ME!

Instagram

 etter at jeg fikk iphonen min forrige uke lagde jeg meg en instagram konto. Har ikke fått lagt ut så mye enda, men det kommer vel etter hvert. Jeg heter Metockya, så det er bare å adde meg :)

iphone bunny

 i går henta jeg endelig iphonen min fra DHL og i dag kom kanindekslet mitt! Desverre så får jeg ikke brukt mobilen ennå fordi jeg klarte å klippe simkortet mitt feil (var fast bestemt på å gjøre det selv istedet for å kjøpe mikrosim). Så nå sitter jeg her med to mobiler jeg ikke får brukt..

4 år ♥

 I dag har kjæresten og jeg 4 års dag! ♥ desverre blir det ingen feiring i dag pga jobb. Gleder meg til middag og kino til helga :)

I wear my heart on my sleeve

 

Always let love take the lead

på tirsdag tok jeg og Renate tattovering på Timeless Tattoo. Har hatt planer om å ta denne tattoveringen i to år nå og nå er den endelig tatt


Can´t wait!

 er ikke lenge til ferien er over og det er under fire uker til jeg starter på Westerdals. OMG!

Nytt design

 

Siden jeg teknisk sett er designer nå så følte jeg at det var på tide og freshe opp bloggen. Headeren er ganske enkel og ganske meg :)

 

 

Ferdig utdannet grafisk designer!!

 

 

oh yeees! Leverte eksamen i dag og nå er jeg ferdig på NKF. I kveld skal det feires!!!!

Jeg har kommet inn på Westerdals!!

 

er helt rusa på livet akkuratt nå. Er så utrolig glad!! Dette var akkuratt det jeg trengte nå før eksamen. Egoboost til hundre!

♥♥

Intervju > check!

  i dag var jeg på Westerdals i over 4 timer pga intervjuene. Dagen startet kl 8 med pinlig stillhet mens vi ventet på å bli tatt bilde av. Etter det var det en felles intro, så gruppeoppgaver og så venting på intervjuene. Jeg var sistemann inn og var super nervøs. Heldigvis satt jeg med flere hyggelige jenter som klarte å roe meg ned. Fant ut at det totalt er 50 stk som har blitt innkalt til intervju og at det er plass til 32. Det betyr at jeg ca har to-tredeler sjanse å komme inn! Følte at intervjuet gikk overraskende bra, selv om jeg hadde hundre sommerfugler i magen og fikk nervøse rykninger i beinet. Om litt over to uker får vi svar. Wææææ. Tenk om jeg kommer inn!! åh, da ville jeg vært så utrolig lykkelig

Innkalt til intervju!!

 Idag fikk jeg brev fra Westerdals og jeg har blitt innkalt til intervju!!!!! Jeg er så spent og nervøs på en gang. På brevet sto det at jeg måtte sette av ca 3 timer. Tipper at de kommer til å ha en felles intro, så individuelle intervjuer og så gruppeoppgaver. Wææææ

This is what makes us girls

 

 

håper alle sammen har hatt en fin dag :) nå skal jeg fortsette på emballasje oppgaven mens jeg hører på Lana

HOVE 2012!

 Da har jeg og Anneli endelig bestilt Hove billetter! Gleder meg sykt mye. Nå må sommern komme asap

Min opptaksprøve til Westerdals

Som sagt så jobbet jeg super hardt med opptaksprøven min til Westerdals og i går leverte jeg ENDELIG den gule konvolutten min. Yup, jeg malte faktisk konvolutten gul. Tenkte at den ville skille seg ut blandt alle de hvite/brune konvoluttene. Jeg bestemte meg ganske tidlig å levere alt på en minnepenn, siden alle oppg mine til sammen veide typ 5 kg. Jeg fikk Anneli til å ta bilder av absolutt alt også samlet jeg alt på en enkel pdf, slik at de på Westerdals ville slippe å bla gjennom mange kjedelige pdf'er. Opptaksprøven gikk ut på å gjøre 3 oppgaver: redesign av favorittfilmen min, lage to plakater inspirert av en europeisk grafisk designer, hvor den ene plakaten skulle få folk til å konsumere mer og den andre konsumere mindre. Og til slutt fullføre en tegning, som besto av en enkel oval sirkel. Pluss at jeg skulle legge ved 10 av mine tidligere arbeid. Bildene under viser først de 4 oppg fra Westerdals og de andre 10 bildene er mine egne arbeid

 

i tillegg til disse bildene tok Anneli masse closeups slik at de på skolen får sett ordentlig på arbeidet mitt. Og i tillegg til deeeet, måtte man fortelle litt om hvorfor jeg vil bli en designer. Selvfølgelig kunne jeg ikke levere et enkelt word dokument, så jeg lagde en fancy visittkort ting som kunne brettes ut flere ganger. Også måtte jeg forklare hvorfor jeg valgte Lorenzo Petrantoni som designer, og da lagde jeg en spå. Rakk desverre ikke å ta bilder av spåen eller visittkort tingen, så de får dere se når jeg får tilbake opptaksprøven en gang i juni. 

Håper jeg kommer inn! KRYSS FINGRENE DERES FOR MEG! :D

Opptaktsprøve

 Jeg har nesten brukt hele påskeferien min på opptaksprøven til Westerdals. Fristen er på fredag (13) og jeg begynner å bli skikkelig stressa. Er så typisk meg og vente til siste liten. Bilde over er fra Behance og det er et av mange bilder jeg har fått inspirasjon fra. Håper jeg rekker å bli ferdig til fredag!

3 og et halvt år

 

Idag har jeg og kjæresten jubeleum. Desverre er han på fjellet i påsken, så vi tar feiringen etter at han kommet hjem. Kan ikke tro hvor fort tiden har gått. Føler meg skikkelig "gammel" når jeg forteller folk hvor lenge vi har vært sammen. Litt klissete å si at jeg fremdeles er like forelska i han, som jeg var da vi først ble sammen

:)

Cant wait for summer

 gleder meg utrolig mye til sommeren! Føler at hele byen våkner opp og at alle er glade og hyggelige. I fjor var jeg i USA i ferien, og i år har jeg planer om å dra på festival, til London og en liten kjærestetur. Weeeee

Hove 2012?

 

Da har jeg nesten klart å bli overtalt av Anneli til å dra på Hove i sommer. Jeg er ganske ny på festivalområdet og har bare vært på Øya. Har ikke likt tanken på å sove i telt, gå på utedo og dusje ute, og har hørt flere historier om folk som har blitt frastjålet telt, sovepose, osv. Men nå er jeg mer og mer åpen for ideen. Kunne tenkt meg å løpe rundt i slitte jeans shorts, heklede topper, blomster i håret, sommersby i hånda og slappe av til live musikk. Om jeg drar, så har planer om å skaffe meg en ganske kul hagestol med koppholder og en fin gul paddington hatt hvis det regner. Ville vært drit kult å se Lana Del Rey live!!!!

Craving ink

 Har hatt lyst på flere tattoveringer i flere år nå, men har liksom aldri tatt meg tid til å finne ut hvor jeg skal ta det osv. Men nå har jeg skikkelig lyst til å ta! Har til og med bestemt meg for hva jeg vil ta og hvor mange :p

Back

 

Jeg har ikke blogget på nesten en uke nå, pga personlige ting. Kunne rett og slett ikke prioritere bloggen etter det som har skjedd, men nå er jeg tilbake. Kommer ikke til å få blogget like ofte i uken fremover pga. diverse ting, men skal prøve mitt beste. Kan gi dere en liten update på hva som har skjedd siden jeg sist blogget: har sittet på skolen og jobbet masse med magasin oppgaven (som jeg har innlevering på i morgen), vært mye med familien og kjæresten og tatt meg tid til å rydde i klesskapet. Har masse bilder å vise dere fra London og jeg gleder meg til alt kommer tilbake til normalen :)bilde fra London. En gate likeved skolen jeg gikk på, som ble kallenavnet mitt i et helt år

....

 jeg tar meg en liten bloggpause. For akkurat nå, har jeg andre ting å prioritere..

All of my 7 outfits at DagensOutfit

 Nå er det litt over et år siden jeg sendte inn mitt aller første outfitbilde til Dagensoutfit, og siden den gang har jeg vært på bloggen deres 7 ganger. Sist var når jeg sendte inn et bilde av meg foran Nidarosdomen i Trondheim. Burde snart sende inn et outfit bilde med snø på, men det får jeg vente til med etter mappeleveringen

Ha en fin søndag

I'm going to India

  

Den 27 desember flyr jeg til India for første gang alene! Jeg har familie i India og har vært der ganske mange ganger før, men dette er den første gangen jeg reiser uten mamma. Heldigvis skal kusinen min fra USA bli med og vi skal reise til Buddhas fødested, hvor jeg aldri har vært før. Gleder meg masse! Jeg blir der helt til den 14 januar og mens jeg er der kommer jeg ikke til å få blogget så mye. Men når jeg kommer hjem igjen håper jeg at jeg er fylt med masse nye inntrykk og inspirasjon. Blir deilig å kose seg med 20 varmegrader, mens alle hjemme fryser, hihi.

 bilde fra når jeg var der i 2009

I want my home to look like this

 

De som kjenner meg vet at jeg fremdeles bor hjemme hos min kjære mor, og her har jeg bodd i 21 år. Kommer selvfølgelig til å flytte ut en gang, men akkuratt nå har jeg ikke råd til det. Går jo tross alt på et av Norges dyreste skoler.. Men, når jeg er ferdig på NKF kan det hende at jeg begynner å titte på leiligheter. Tanken på og innrede noe som bare er ditt og at du kan bestemme alt selv, gleder jeg meg mest til. Jeg elsker å gå gjennom interiør bilder på weheartit og å drømme meg bort på Ikea. Forhåpentligvis klarer jeg og spare nok innen 2012, slik at jeg kan flytte ut før jeg blir 22

 

siste bilde har ingen ting med interør og gjøre, men isen var så fin :p

bilder fra weheartit

Wish list

  

*hint hint*1. Skinn lommebok - Bianco, 2. skinn veske - Bianco, 3. polkadot shorts - Gina Tricot, 4. rutete shorts - Gina Tricot, 5. sokker - H&M, 6. Dr. Martens - Serena, 7. strikket genser - H&M, 8. random vinrød beanie, 9. liten lommebok - H&M, 10. neglelakk - Deborah Lippmann, 11. collar clips - Ebay

Jeg er 21!!!!

  i dag kl 14.00 har jeg vært på jorda i 21 år! Hadde innlevering i dag og nå er jeg klar for å bare slappe av med god mat og godt selskap :)

Lyver Canada Goose?

 

Jeg eier selv en canada goose jakke og grunnen til at jeg valgte og handle hos dem er pga kvalitet og deres 'pels politikk'. De har alltid hevded at de bare bruker pels av coyto ulv som er ville, noe som på en måte er bra, fordi da slipper dyrene å bli avlet opp i små bur. Men Canada Goose har også lovet at de avliver dyrene humant, og at de bare avliver et visst antall dyr for å holde bestannelsen nede, noe som da vil være bra for miljøet. Jeg hadde ikke hørt om noen andre firmaer som hadde så 'god' pels politikk, og jeg stolte derfor på candada goose. I det siste har en video gått rundt på nettet hvor man får se ville coyote ulver som har settet fast potene sine i bjørnefeller som firmaet har satt ut. Dette er ikke humant, men ren tortur! Hvem vet hvor lenge dyrene sitter fast? De fleste har sikkert død av sult og utmattelse før noen rekker å drepe dem 'humant'. 

En ting jeg lenge har lurt på er canada gooses løfte om at de bare dreper et visst antall dyr for å holde bestannelsen nede, når jeg har sett tusenvis av nye jakker over alt. Hvem vet hvor mange coyote ulver som blir drept hvert år pga. disse jakkene. Hvordan kan et så stort firma lyve så mye? 

"Since we have been producing Canada Goose products, we have used Coyote fur in the manufacture of many of our parkas and jackets. From the beginning we have closely examined and considered the use of these products from both an ethical and conservationist perspective. We are firm in our belief that these ethics are sound.

We use Coyote fur for functional purposes. Our jackets are, and always have been used in the coldest places on earth. In such climates, where skin can freeze in an instant, the coyote fur creates a warm environment in the most critical area around the face. The warm pocket of air can keep exposed skin from freezing and getting frost-bitten. It is for precisely this reason that the cultures of centuries past used fur for protection against the extreme cold.

The fur that we do use is acquired in accordance with the regulations developed and enforced by the provincial and territorial wildlife departments.

The fur industry is an excellent example of an industry based on sustainable use. Absolutely no endangered species are used. In the Canadian fur trade, government wildlife officials and biologists ensure responsible use by establishing controlled hunting and trapping, harvest quotas, licensing, and training courses. Strict government regulations ensure that
these quotas and seasons are respected."

 

Teksten over er lånt av canada-goose.com

Se den forferdelige videoen her

På dagensoutfit for syvende gang!

 Dere kan se hele innlegget her

Har det gått 3 år allerede?

 

I dag har jeg 3 års dagen med kjæresten og i kveld blir det middag og kino :) har desverre INGEN bilder av oss sammen. Du leste riktig, jeg har faktisk ikke et eneste bilde med han og meg på sammen. Får prøve og ta noen bilder i kveld :pha en fin mandag folkens!

home is wherever i'm with you

 

noen bilder av mitt lille rom

På DagensOutfit igjen!

  

Sendte inn øya-antrekket mitt for noen dager siden og i dag var den på forsiden på dagensoutfit.notre.co. Dette er 6 gangen jeg er på bloggen dere, yey! :D

♥

DagensOutfit. again!

  
våknet opp til dette i dag! yey. Happy fourth of july people

♥

Jeg er på DagensOutfit for fjerde gang!

 

Sendte inn et bilde av meg på stranda i Santa Monica for noen dager siden. Og i går var jeg på siden deres! Har lange vært fan av dagensoutfit og det er alltid koselig når de gidder og vise frem bildene mine! :D!

♥

Litt om meg

Navnet mitt - Metock. Betyr blomst på tibetansk.

Født - 17.11.90.

Høyde - 1.64

Kommer - opprinnelig fra Tibet, men er født og oppvokst i Oslo.Er - enebarn og bor sammen med moren min i Oslo.

Religion - er buddhist, men ikke en veldig god en :p spiser kjøtt og mediterer kjeldent. Tror fremdeles på karma, at vi alle har en sjel og blir gjenfødt.

Akkurat nå - studerer jeg grafisk design på Norges Kreative Fagskole i Oslo.I fjor - jobbet jeg i et halvt år og tok et semester i Santa Barbara, CA, USA med Gateway college.Neste år - går jeg midt andre og siste år på NKF, forhåpentligvis har jeg fått meg en deltidsjobb som er relatert til det jeg studerer.

Kjæreste - ja. Vi har vært sammen i over to og et halvt år :)

Bestevennine - Vilde. Bor 2 min unna meg og vi har kjent hverandre siden vi gikk i barnehagen ♥

Favoritt program - Gossip Girl, the OC, HIMYM, True blood og Jon and Kate plus 8 :p

Musikk - hører på det meste. Alt fra hip hip fra 90 tallet til Lykke Li. Favoritt artisten min er vel Rihanna.

Film - The hangover, Transformers, Moulin Rouge, Star Wars 2 og Despicable me.

Bøker - har bare lest én tykk roman (Da Vinci koden), er kjempe dårlig på å lese.

Kamera - canon g11. Har hatt den i over et år nå og kjempe fornøyd.

Reise - i love it. Heldige meg har familie i både Tibet, USA og India. I sommer skal jeg reise til Boston og New York for å besøke slektninger og kanskje også til Cali for å besøke to venniner

Om 5 år - er jeg forhåpentligvis ferdig med studiene og har fått meg en jobb jeg elsker, egen leilighet og reist masse.

Drømmer om - å ha en jobb jeg elsker og samtidig være drit flink med det jeg driver med.

Blogger - livingdoll, elinkling, angelicablick, vanillascented, dagensoutfit og stylescrapbook.

Butikker - H&M, Bik Bok, Acne, Urban Outfitters, Top Shop og Monki.

By - New York, Barcelona, Oslo (om sommern) og BostonElsker - mat, sommeren, ben & jerry´s, sommersby, ta bilder, reise, se på komedier, dyr, shopping og student livet :)

Wierd facts - klarer ikke å rape, hater å få metal mot tenna, spiser bare gulost når den er smelta, når jeg bodde i California spiste jeg på Yogurtland min. 4 ganger i uka, gikk opp 12 kg i usa, er redd for torden, suger i all sport, er litt mørkeredd, har ingen allergier, har tattovering på håndleddet, når jeg var liten ville jeg bli dyrlege, er litt overtroisk, a menneske, hater skumle filmer, karuseller og innsekter, blir bil/fly/tog/båtsyk, klarer ikke en eneste sit up, og synes nesten all dyr er søte.

nå vet dere litt mer om meg :)

♥

I´m addicted wanna jump inside your love

i dag har jeg og eirik to-og-et-halvt-års-dag.. tiden går så sykt fort

 

just cant get enough

♥

No. 3

Tredje gangen er på dagensoutfit nå! Glede :D

 
♥

In my Mulberry bag

 
Canon G11 kamera, Urban outfitters lommebok, ipod touch, kalenderbok og masse annet tull

♥

hits