desember 2011

Goodbye 2011, and hello 2012!

 

Haaper alle faar en super kveld! Skulle oonske jeg kunne feiret nyttaar hjemme i aar, hadde det kjempe gooy i fjor. I kveld maa jeg desverre sitte inne, har faatt matforgiftning! Takk India :p 

Be jealous

 nice..

India update!

 

Jeg har kommet meg trygt frem og flyturen gikk greit. Saa filmen The Help paa flyet, og naa har jeg lyst til aa lese boken enda mer! Har aldri vaert glad i aa lese tykke booker, men denne boka virker super spennende. I morgen drar vi fra hovedstaten og videre til byen Bodh Gaya, som er Buddhas foodested. Har aldri vaert der foor og jeg gleder meg kjempe masse. Grunnen til at vi drar til Bodh Gaya er fordi Dalai Lama skal holde den aarlige Kalashakra'n der. Det kommer tydeligvis til aa vaere flere tusener av Tibetanere fra hele verden der. Tror noen sa at det skulle komme rundt 200 000. Ah, gruer meg til togturen, det kommer sikkert til aa vaere helt kaos. Fetteren min fra USA har faktisk tatt med seg mac'n sin og har skaffet seg traadloos nett, saa da kan det hende at jeg blogger oftere.

Next stop - India!akkuratt nå er jeg på gardemoen og om noen få timer lander jeg i helsinki, hvor jeg så tar flyet videre til new delhi. jeg kommer ikke til å få blogget så mye i india, kanskje ikke i det hele tatt. dette er kanskje den eneste posten jeg skriver på 2 uker. snakkes!! 

I've finally made up my mind

 

Jeg har blogget en del om Dr. Martens skoene, og at jeg ikke klarer å bestemme meg. Da jeg endelig klarte å bestemme meg, for noen uker tilbake, lette jeg over alt etter bootsene og det virker som om hele Oslo har gått tomme for str min. Men heldigvis har jeg en god vennine som bor i London og dersom jeg bestiller det fra en engelsk nettside koster skoene bare 950 kr! Hadde egentlig tenkt å bestille dem tidligere, slik at hun kunne ta dem med hjem til jul, men de siste dagene har vært så hektiske. Men så kom jeg på at en annen vennine skal på besøk i London, så nå kan jeg sende henne hjem med bootsene. Så når jeg kommer hjem fra India har jeg noen fine boots å gå med! yeySpikersuppa

 I dag dro jeg og flere venniner til Spikersuppa for å stå på skøyter. Dette er noe vi gjør hvert år i romjula og jeg hadde gledet meg skikkelig siden vi ikke har fått sett hverandre så mye siden sommerferien. Når vi kom dit var banen full av blader og dritt, det gikk nesten ikke an å stå på skøyter ordentlig. Til og med Saras telt var steng pga. den dårlige banen. Vi var der i litt over en halvtime før vi gikk inn til Egon for å drikke kakao :)

Nail stickers

 

Skrev i et tidligere innlegg at jeg hadde kjøpt meg nailstickers fra H&M og slik ble resultatet. Ta jeg tok bilde hadde jeg gått med stickerne en hel dag, og allerede da hadde de begynt å bli slitte. Nå er de enda verre. Hjertene synes ikke godt, så på lang avstand ser det ut som om jeg har fluesopp negler. Nå må jeg fortsette med pakkingen!

God jul!

 tekniskt sett er det ikke juleaften ennå, men i morgen vil jeg ikke sette meg ned på en data å blogge. Det er jo jul! Gleder meg til å spise masse god mat og ligge i soffaen god og fornøyd etter på. 

God jul alle sammen :)

play a video game..

 Kom akkuratt hjem etter å ha vært på kino med noen venniner. Vi så New Years Eve, og jeg likte den, selv om den var fylt med klisjeer. I morgen skal jeg tidlig på jobb og etter det skal jeg møte de igjen. Det er få av dem som fremdeles bor i Oslo og de eneste gangene vi alle samles er enten i sommerferien eller i jula. Jeg drar allerede på tirsdag, så jeg har få dager igjen i Oslo. Når jeg kommer hjem har alle dratt og da er det back to school. Men jeg orker ikke å tenke så langt frem over. Nå vil jeg sove. Natta..

Hearts

 Kjøpte disse nail stickerne på H&M i går for 50 kr. Gleder meg til å sette dem på til jul. Tror ikke disse finnes over alt, men jeg kjøpte dem på den store H&M i Karl Johan, i første etasje. 

I'm dreaming of a white christmas

 

Nå har jeg fått handlet nesten alt jeg trenger! Var utrolig koselig å gå rundt i byen i dag. Coca Cola / Mc'ern hadde satt opp et lite winter wonderland midt på stortorvet. De hadde til og med slede med hest. Viser dere noen av kjøpene senere. Nå skal jeg kose med pusen :)

Sitting in the window pane

 

Åh, Gaute er så søt! Snart skal jeg enda en tur til sentrum med to venniner og handle flere julegaver, pluss en bursdagsgave til kjæresten. Og et par ting til India turen. Lommeboka mi kommer til å svi..

Let me kiss you hard in the pouring rain

 Akkuratt nå passer jeg på katten til tanten min frem til jeg drar til India. Katten heter Gaute og han er suuuper søt. Skulle ønske at jeg kunne passe på han lenger. Snart skal jeg ned til byen med mamma og handle julegaver. Har ikke handlet en eneste gave ennå, typisk meg og være i siste liten når det gjelder gaver. Skjønner ikke hvordan folk gidder å stresse så mye med gavekjøpingen. Er jo bare å finne ut hva folk ønsker jeg, kjøpe det og pakke det inn

God juuuul :)

Glasses to the ceiling, raise it up!

 


 

For en kveld! Hadde det super kos i går da jeg feiret bursdagen min. Desverre var det ikke alle som kunne komme, men de får jeg feire med en annen gang! Bildene over var de eneste som var 'anstendige nok' til å legges ut på nettet, haha

White + Silver

 

Hvit genser og sølvringer er win

Nå skal jeg fortsette med kake bakingen :)

Pictures from Wednesday

 Skulle prøve å ta et lite outfit bilde utta for Andvord på onsdag. Det ble ikke så vellykket, men det er bedre enn ingen ting. 

Kåpe - H&M, genser - Bik Bok, skjerf - Acne, bag - Lykke Li, mobil pung - Monki, ringer - USA, H&M, glitter

Mappeinnlevering - Høsten 2011

 

Nå er jeg endelig ferdig med mappen! Har innlevering kl 2 i dag og så er det ferie helt til midten av januar. Tok noen bilder av mappen min og noen av oppgavene. Etter innleveringen må jeg innom den indiske ambassaden for å hente passet mitt, og så er det klasseavslutning!

Oppi mappen min er de fire utvalgte semester oppgavene, skissebok, forskjellige manualer og cd med alle de ferdige resulatene. Magasinoppgaven er den jeg er mest fornøyd med, mens Bellona designmanualen var den jeg syntes var vanskeligst. 

H&M SS 2012

 

Tittet nettopp på H&M sin SS 2012 kolleksjon på youtube og jeg falt skikkelig for en hvit strikket genser. Selv om jeg har to hvite gensere fra før, har denne bare strikk foran. På baksiden er det et tynt bomullstoff. Kolleksjonen kommer ikke ut før i slutten av januar, og den koster sikkert flesk. Håper den er like fin i virkeligheten som på bilde

 

Tok en liten screenshot for å vise dere hvordan den ser ut bak. Hele klippet kan dere se her

Nå må jeg fortsette på mappa!!!

I love my silver rings

 

har lett lenge etter noen super enkle sølvringer en stund nå og i dag fant jeg en i sterling silver på Glitter, og en pakke med masse tynne ringer fra H&M. De fra H&M kostet bare 50 kr og det er sikkert 15 ringer til sammen. Noen av ringene har et par ting som henger fra dem, men de skal jeg klippe bort. Jeg vil ha masse tynne sølvringer på nesten hver eneste finger. Viser dere resultatet senere

Skole, skole, skole og mer skole

 

Akkuratt nå driver jeg og jobber for harde livet med mappen min. Eller kanskje ikke for harde livet, men jeg har en del å gjøre før innleveringen på torsdag. Hele mappen blir på over 30 sider og med alle dummy'ne, kommer den til å veie flere kg. Gleder meg utrolig mye til å levere den for på kvelden skal jeg feire med klassen! 
 

Ps. nå er det bare to uker til jeg reiser til India. Omg

Good morning winter

 

slik så vinduet mitt ut i dag tidlig, vinteren har kommet for å bli :(

Nails like a starry night

  

i dag tok jeg på flere lag med glitterneglelakk over en mørkeblålakk. Og slik ble resultatet

I wanna wear this next saturday

   

Jeg hadde bursdag for en mnd siden, men jeg har ikke feiret den ennå pga. eksamener og julebord. Så denne helgen skal jeg endelig feire dagen min, men jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg. Akkuratt nå kunne jeg tenkt meg antrekket under

Saturday

All of my 7 outfits at DagensOutfit

 Nå er det litt over et år siden jeg sendte inn mitt aller første outfitbilde til Dagensoutfit, og siden den gang har jeg vært på bloggen deres 7 ganger. Sist var når jeg sendte inn et bilde av meg foran Nidarosdomen i Trondheim. Burde snart sende inn et outfit bilde med snø på, men det får jeg vente til med etter mappeleveringen

Ha en fin søndag

Leighton

 You were sorta punk rock, I grew up on hip hop

 


 

En liten smakebit av dagens.

Genser (ny) - H&M, bluse - Mango, klokke - Fossil

I wanna paint

 nå er det en stund siden jeg har malt eller skisset. Jeg har rett og slett ikke tid til å tegne på fritiden lenger. Merker at presset på skolen har økt en del og jeg får nesten dårlig samvittighet når jeg bruker tid på andre ting enn skolearbeid. Heldigvis er det ikke lenge igjen til juleferien. På torsdag neste uke er det mappelevering! Så har jeg fri helt til midten av januar, deilig. Bestevenninen min ønsket at jeg skulle tegne/male noe for henne til jul, håper jeg rekker å lage noe fint etter mappeleveringen

Put a bow on it

 

Kjøpte disse strikkene med sløyfe på fra H&M for noen mnd siden og de passer veldig bra til bad hair days. En vanlig hestehale blir automatisk mye søtere med en sløyfe. De funker også som små søte armbånd

Innlevering!

 

i dag hadde vi innlevering av semesterets siste oppgave! På det øverste bildet ser dere kampanjen med helårsannonsen, sesongannonsen og produktannonsen, eller den glemte vi :p jeg er ikke helt fornøyd med resultatet, men det får jeg bare endre på til mappen. Om en uke har jeg juleferie!! 

Christmas street

 

Det er så koselig og gå ned Karl Johan når sola har gått ned. Selv om jeg er kjempe glad for at det ikke har snødd ennå, så mangler jeg bare litt snø for å komme i skikkelig julestemning. Men akkuratt nå får de fine lysene holde..

edit: nå snør det jo som bare f!

Riding In Town Cars With Boys

 

 Se den nyeste episoden her!Go Dair!

I'm going to India

  

Den 27 desember flyr jeg til India for første gang alene! Jeg har familie i India og har vært der ganske mange ganger før, men dette er den første gangen jeg reiser uten mamma. Heldigvis skal kusinen min fra USA bli med og vi skal reise til Buddhas fødested, hvor jeg aldri har vært før. Gleder meg masse! Jeg blir der helt til den 14 januar og mens jeg er der kommer jeg ikke til å få blogget så mye. Men når jeg kommer hjem igjen håper jeg at jeg er fylt med masse nye inntrykk og inspirasjon. Blir deilig å kose seg med 20 varmegrader, mens alle hjemme fryser, hihi.

 bilde fra når jeg var der i 2009

@ school

 

Akkuratt nå sitter jeg på skolen med gruppen min og jobber med den aller siste semesteroppgaven. Vi har innlevering på onsdag og jeg er ganske fornøyd med det vi klart å gjøre så langt. Kunden vår er Laid og vi har valgt og lage en plakatserie med produktene plassert på forskjellige steder. Viser dere resultatet på onsdag ;)I want my home to look like this

 

De som kjenner meg vet at jeg fremdeles bor hjemme hos min kjære mor, og her har jeg bodd i 21 år. Kommer selvfølgelig til å flytte ut en gang, men akkuratt nå har jeg ikke råd til det. Går jo tross alt på et av Norges dyreste skoler.. Men, når jeg er ferdig på NKF kan det hende at jeg begynner å titte på leiligheter. Tanken på og innrede noe som bare er ditt og at du kan bestemme alt selv, gleder jeg meg mest til. Jeg elsker å gå gjennom interiør bilder på weheartit og å drømme meg bort på Ikea. Forhåpentligvis klarer jeg og spare nok innen 2012, slik at jeg kan flytte ut før jeg blir 22

 

siste bilde har ingen ting med interør og gjøre, men isen var så fin :p

bilder fra weheartit

Fluffy angel wings

 Kjøpte disse fine englevingene på Kremmerhuset for bare 50 kr. I pakken var det fire englevinger, og siden jeg ikke trenger alle selv tenkte jeg å gi bort noen til jul:)

I've been everywhere, looking for someone..

 Klarer ikke å få disse skoene ut av hodet! Fikk prøve en vennines par i dag og jeg blir mer og mer fristet. Hun har orginal modellen uten for, men de er ganske like i formen. What to do..

Laid kampanje - Behind the scenes

 

I dag har vi jobbet med Laid kampanjen og tatt MASSE bilder. Kan ikke fortelle dere så mye ennå, siden vi ikke er ferdige. Men jeg håper virkelig at vi vinner denne gangen. På bilde under måtte vi improvisere litt med lyset :p 

 

Viser dere resultatet på onsdag!

hits