desember 2010

Last day of 2010

Dette året har gått ALT for fort. Det er nesten et helt år siden jeg dro til California for å studere. På denne tiden i fjor jobbet jeg ræva av meg for å spare penger til oppholdet. Jeg angrer litt på at jeg dro med Gateway, samtidig har jeg opplevd ting som har gjort meg mer selvstendig og moden. Skulle ønske jeg heller bare dro på ferie, istedet for å studere noe jeg ikke trenger i det hele tatt. Whats done is done..

 Jeg vil reise..

MidSeason

Det er salg overalt i hele Oslo nå. I dag ble jeg 500 kr fattigere, men samtidig seks plagg rikere. Er ikke lett å være student...

 

Kjøpte denne kule ringen hos JC. Den var desverre ikke på salg, men den ble med meg hjem likevel :)

Breakfast at noon

Det ble en sen frokost i dag. Lagde meg eggerøre med røkt laks i lompe, nam

 

Black & white

Svart og hvitt, med et hint av brunt.

 

Drawing

I går satt jeg meg endelig ned for å tegne. Endte selvfølgelig opp med å tegne masse jenter

 ICE

I dag sto jeg på skjøyter :)

 

Veldig koselig, selv om det var piss kaldt ute

 

Nå roper soffaen på meg :)

Tradisjonen tro..

Noen bilder fra i går og i dag :)

 

Begynner å elske denne høytiden mer og mer. I går spiste vi kalkun med masse stuffing og i dag ble det deilig pinnekjøtt med kålrotstappe. Kan hende at jeg har blitt mer moden, for i år var maten og familien viktigere enn gavene. Før handlet det mest om hvor mange gaver man fikk osv. I år brukte jeg all tiden min på kjøkkenet og ventet på at maten skulle bli klar :p

Håper alle har hatt en fantastisk jul :)

I wanna go home for christmas

God jul alle sammen!

 Elsker å se på alle de forskjellige juleprogrammene, spesielt Askepott og de 3 nøttene og Disney innslagene. Snart skal jeg til bestemor og spise masse masse god mat.

 

Wings

 Inspiration

Med all den fritiden jeg har nå, burde jeg egentlig sette meg ned og jobbe kreativt. Vet at det er juleferie, føler bare at jeg kaster bort tiden min med å sitte foran en skjerm når jeg ikke er på jobb eller ute og gjør andre ting.

 

Jeg trenger bare litt inspirasjon først. Og så kan jeg sette meg ned og male

ELLE + Affordable Luxery

Jeg prøver å begrense blad innkjøpet mitt, men det er ekstra vanskelig og motstå fristelsen når et nytt nummer blir reklamert for overalt på tbanen og bussene. Forsiden med Hanneli Mustaparta er utrolig fin og skikkelig sommerlig.

 I går var det 25 % på alt av undertøy på Lindex. Kjøpte meg en etterlengted underdel med høytliv, fra affordable luxery kolleksjonen.

 I morgen blir det en ny dag med jobb og kulde. Bare to dager igjen til jula! :D

21.12.2010

I dag fyller kjæresten min 20 år :) Har på meg yndlings blusen min fra H&M og de nye wedgesene fra Nelly

 I dag er det også vintersolverv. Det betyr at det snart blir lysere tider, med lengre dager! yess

I put some new shoes on

and suddenly everything's right.


I dag kom skoene mine fra Nelly. Var redde for at de skulle være for små, men de passer perfekt, selv om jeg går med tykke ullsokker. De virker ikke super behagelige og gå med, får prøve dem ut i morgen ;)

Summer of 2010

Jeg savner sommeren for mye. Pga det dumme været er det alltid vanskelig og finne ut hva man skal gå med. Ikke bare skal det se fint ut, men man må også klare å gå ute i 20 minus. Lag på lag med klær, ull, skjerf, votter, alt.. Vil bare slenge på meg en jeans short, en enkel topp og et par sandaler

 Kan se at jeg gikk med den samme shortsen litt for mange ganger:p garantert favoritt plagget mitt for forrige sommer

tell the devil i said hey when you get back to where your from

 

 

Elsker sangen og videoen, selv om slutten er ganske brutal. Bruno Mars blir bare bedre og bedre

Last night

I går feiret jeg årets nest siste bursdag. Min kjære vennine Fatou fyller 20 år i dag! Fikk desverre ikke tatt noen bilder i går. Slenger med et bilde av gårsdagens antrekk ;)

 Nå skal jeg ut i snøstormen for å gå på jobb. 100 % tillegg i dag, yesss

Tassel

Dette beltet ble med meg hjem i dag :)

 

fra gina tricot

Happy friday!

H&M SS 2011

Det er så utrolig mye fint i vår og sommer kolleksjonen til H&M. Kolleksjonen er i butikkene allerede i februar, selv om det fremdeles er snø på bakken. Har funnet meg fire favoritt plagg som må bli med meg hjem. Jeg gleder meg allerede til varmere vær pga disse plaggene

 


Like a g11

I tillegg til englevingene fikk jeg også en kamera bag av kusinene mine. Casen er laget for å passe Canons G serie og sitter som støpt.

 Den har en "bunn" som skrus på og "toppen" kan man kneppe av.

 

Gleder meg til å bruke den om sommeren mens jeg er ute og reiser. Kan bare slenge den over skulderen og ta bilder. Kommer til å se ut som en japansk turist, men den er jo så fin!

Angel wings

Se hva jeg fikk i posten i går

 

Endelig kom pakken fra kusinene mine :) lønner seg og ha slektninger i usa.

Black & Grey

deilig med ferie :)

 

genser- monki, bukse - bikbok, sko - eurosko.

Only 5 months left

Er det teit at jeg allerede gleder meg til sommeren? Etter bare to mnd med kulde, er jeg lei vinteren. Ble kanskje litt borstkjemt i fjor da jeg dro til California før vinteren ble ferdig. Jeg vil ha sommer nå! ASAP

 

Matsumoto

Nå har jeg bestilt meg et par svarte skinnwedges fra nelly.com. De har forlenget tilbudet med fri frakt helt til 19 desember. Vurderte først og kjøpe et annet par wedges som var mye kulere, men sålen til de skoene er dobbelt så høy. Ville ikke klart å gå med dem.

Håper skoene kommer i posten om ikke alt for lenge :)

VS Fashion Show

Vært år holder undertøyskjeden Victorias secret et gigantisk moteshow med de mest etterspurte modellene i bransjen. Har sett på hvert show siden 2005, da de gamle "englene" dominerte catwalken. I år er det nesten bare nye fjes, de eneste som er igjen av de gamle er Adriana Lima og Alessandra Ambrosio. Elsker at de har live optredener av kjente artister, midt på selve catwalken og at de filmer alt kaoset backstage. Digger også det høye tempoet og all energien fra modellene!

Årets show kan dere se her ;)

 Ps. Dere får ikke sett hele showet i dette klippet, det er desverre delt opp i 4 deler

Maya Indian

Yup, skulle være det i går :p fikk litt kritikk for at jeg like gjennomført som de andre. Jaja :p Hadde det utrolig koselig, skulle bare ønske at det ble tatt flere bilder.

 Får ikke lastet opp flere bilder, det går super treigt. Får prøve senere ;)

God søndag alle sammen ♥

B day

I dag er det min dag :) skal endelig feire bursdagen min. Fylte 20 for tre uker siden, men feirer den nå. Skal ha tema kveld og kveldens antrekk ser dere under

 Forteller dere hva jeg skal kle meg ut som senere ;) Nå skal jeg bake muffins!!

raw jewelry

Tittet på det norske smykkemerket Bjørg sin nettbutikk bjorgjewellery. Utrolig mye fint der. Synd at nesten alt koster over 200 euro. Det er jo lov til å drømme..

Ring 233

Ring 365


Aquatic attic 301

Mappen

Kl 2 skal mappen endelig leveres! Har sittet og jobbet ræva av meg i over en uke nå. Har ikke hatt tid til noe annet, men om en halv time har jeg juleferie i en hel mnd! Herlig. I kveld skal jeg gå i fakkel tog med amnesty international for fredspris vinneren Liu Xiaobo. Håper at det er mange som møter opp :)

Siden nettet er super treigt på skolen får jeg desverre ikke lastet opp noen bilder

Ha en god helg

Jeg er på DagensOutfit.notre.co

Dagens opptur!

 Sendte et outfit bilde til dagensoutfit for et par uker siden, hadde aldri trodd at de skulle velge mitt bildet. Nå ble jeg glad :)

Geek

Lever på skolen nå. Sitter her hver dag fra soloppgang og går hjem når det er helt mørkt ute. Mappen skal leveres på fredag og etter det er det juleferie!!!! Herlig

 

Er nesten litt stolt av meg selv, jobber jo super hardt..

 Bare to dager igjen til helg!!

VPL inspired bra

Var innom H&M etter skolen i dag og hvor jeg fant et skikkelig kult undertøysett. Falt mest for bh´en. Ikke den typiske med blonder og push up, men en med stramme linjer, tykke stropper og tekstur. Settet er tydelig inspirert av undertøys linjen VPL, som er langt mer dyrere og ekslusivt. Elsker at H&M prøver seg på de samme stilene som de dyrere merkene

 
VPL


Desverre prøvde jeg den ikke i butikken og den er for liten :( tviler på at de lar meg bytte den til en større str, er jo tross alt undertøy.

Holdt nesten på å glemme det, men her kommer ukens gossip girl episode. Neste episode kommer ikke før slutten av januar!

i wear my heart on my sleeve

har lyst til å ta en ny tatovering

 Falt skikkelig for plasseringen av hjertet. Utrolig fint. Passer til ordtaket "i wear my heart on my sleeve"

Franske makroner

Nå skal jeg bake makroner med Vilde :) aller første gangen jeg gjør det. Håper ikke det blir helt mislykket, hele prosessen virker ganske vanskelig. Skal bruke den samme oppskriften som de bruker bakeriet Pascal. Tviler på at de blir like gode :p

 
Viser dere resultatet senere ;)

Tassel belt

Under moteukene i høst, ble det vist belter med "dusker" på flere av vår/sommerkolleksjonene. Beltene minner meg litt om de som pleier å henger rundt gardiner. Men etter å ha sett det flere steder, begynner jeg og vurdere og skaffe meg et lignende belte

 Gucci

Paul and joe

Ble ganske overrasket når jeg så at Gina Tricot selger dette beltet

 

Har ikke sett det "live", men vurderer og gå innom Gina på veien hjem i morgen etter skolen og prøve det.  Beltet koster under hundre lappen og ut fra bilde ser det ganske bra ut

To tall?

Har lett etter de perfekte svarte skinn wedges´ene i en evighet nå. Og i går fant jeg disse på nelly.com. Spørsmålet er om de er for høye? Sålen under selve skoen ser ganske tykk ut, tror det er 5 cm, itillegg til høyden jeg får i hælen. Vil ikke ha alt for høye sko, kommer til å tryne over alt..

Elsker formen på skoene, spesielt at den bakerste delen av hælen er "limt" på.

GranittROCK

Driver og fikser på musikkfestival plakaten min for Granitt Rock. Er usikker på hvordan sluttresultatet blir. Har to versjoner og velge mellom.

 Liker best plakaten over, men to av de i gruppen min mente jeg burde velge den andre. Den andre versjonen er med svart bakgrunn, istedet for granitten. Vanskelig og velge...

All of the lights..

God helg

 

White Sheetsorker ikke å jobbe mer med mappen min. Vil heller ligge i senga, men det kan jeg ikke..

On the second day

I år skal Bik Bok ha sin egen lille julekalender for alle kundene sine. Hver dag vil en ny luke åpne seg, og dette betyr at et bestemt klesplagg vil være på tilbud. I dag er det et par skinny jeans fra never denim kolleksjonen. Kommer garantert til å stikke innom siden deres hver dag, for å se etter gode tilbud

 Nå må jeg fortsette med skolearbeid!

 

Hump day

Siden det er sååå kaldt ute, kjøpte jeg faktisk en fin kjeledress på gsport i går. Driter i om jeg ser helt dust ut. Varme klær er det som gjelder! Brukte den faktisk i dag ;)

 
Fin ikke sant? Neida. Skal ikke kjøpe meg sånn. Jeg gikk sånn i dag :)

 I morgen er det bare en dag igjen til helg! yeeeess

hits