november 2011

Let's see them angels..

 

Yey! Endelig er det på tide å se årets Victoria's Secret Fashion Show. Hvert år er det flere som legger ut showet på youtube og nå fant jeg endelig en link som viser hele showet. Se den her!Favoritt showet mitt var i 2007, da var mange av de gamle englene med. Musikken og de forskjellige settingene varstylet så bra! Personlig synes jeg at showet har blitt mer og mer til en konsert enn et moteshow. Hvis dere skjønner

Wish list

  

*hint hint*1. Skinn lommebok - Bianco, 2. skinn veske - Bianco, 3. polkadot shorts - Gina Tricot, 4. rutete shorts - Gina Tricot, 5. sokker - H&M, 6. Dr. Martens - Serena, 7. strikket genser - H&M, 8. random vinrød beanie, 9. liten lommebok - H&M, 10. neglelakk - Deborah Lippmann, 11. collar clips - Ebay

Victoria's Secret Fashion Show 2011

 

I kveld viser endelig CBS hele showet for verdenen og da får vi endelig se alle favorittenglene våre gå ned den flotte runwayen. Desverre blir ikke showet vist før i natt, så jeg får nok ikke lagt ut link før i morgen. I mellomtiden kan vi se på denne previewen. Se den her!Rhodes to Perdition

  

Nå er det bare få episoder igjen før Gossip Girl tar pause helt til januar. Se den nyeste episoden her!(Ps. Begynner å bli sykt lei av den heeeese stemmen til Charlie)

Miss Bilson, give me some inspiration!

 


 

When in doubt, I turn to Bilson. Akkuratt nå kunne jeg tenkt meg dette antrekket. Skulle ønske jeg var tøff nok til å gå med slike sko! Prøvde Dr. Martens skoene her om dagen, og de virket sykt rare på meg. Følte at jeg enten skulle gå å hogge trær eller kjøre motorsykkel. Kan ikke noen overbevise meg om at de kommer til å se like fine ut på meg, som de gjør på alle andre..

I want: Collar tips

 Helt siden jeg så studio shirten fra Zara har jeg ønsket og kjøpe meg collar tips fra Ebay. Synes de ser utrolig kule ut og de kan enkelt gjøre en helt vanlig skjorte super fresh. Har bare ikke funnet tiden til å sette meg ned og lete etter det..

My new scarf

  

var innom den nye butikken til Lindex i Karl Johan på fredag og fant dette super myke skjerfet. Det er kjempe varmt og sååå mykt. Gleder meg til å bruke den når kulda setter inn

details of friday

  et lite utsnitt av hva jeg gikk med i dag

genser, jeans, armbånd - Bik Bok, klokke - Fossil


Semesterets aller siste oppgave!

 

Ok, jeg tok feil. Skrev i et tidligere innlegg at AIDS oppgaven var den siste i år, men det var det desverre ikke. Nå skal vi jobbe med sexleketøyprodusenten Laid, som er et norsk merke. De vil at vi skal utvikle flere reklamekampanjer for dem. Dette blir en tøff oppgave. Føler at temaet er ganske tabu og jeg aner ikke hvordan vi skal få løst oppgaven. Heldigvis har vi litt over to uker på oss, og det er en gruppeoppgave. But it's always darkest before the dawn

 Dr Martens - Serena

 

Hver vinter sliter jeg med og finne noen sko som er varme, fine å se på og som samtidig holder ut i snøen. I fjor kjøpte jeg noen lave støvletter fra sixty seven, men nå begynner de å bli skikkelig slitte. I tillegg er de ganske tynne, så i fjor måtte jeg bruke tykke ullsokker under. Og til og med da frøs jeg på føttene. Har egentlig aldri vært en fan av Dr Martens, føler at de blir litt for chunky og rocka for meg. Men i det siste har jeg begynt å like dem. Skoene er super solide, behagelige å gå med og varme. Tror jeg må ta turen innom eurosko en dag og få prøv dem, og dersom jeg liker dem kan det hende at jeg bestiller dem på junkyard.no

All The Pretty Sources

 

Se den nyeste episoden av Gossip Girl her!You Da One

 

god mandag folkens!

Two more items from Jenny Skavlan

  

Skulle egentlig bare ha skjørtet og skinnkragen, men så falt jeg skikkelig for denne lyselilla blusen. Fargen er mye finere i virkeligheten og stoffet er kjempe mykt

I love my new skirt

  

Siden jeg hadde bursdag på torsdag ga jeg meg selv en liten gave. Har siklet på dette skjørtet fra Jenny Skavlan helt siden jeg så promobildene og på torsdag ble det endelig mitt! 

Resultatet av årets katapult!

 vi vant ikke, men jeg er ganske så fornøyd med resultatet! 

GRATULERER MED DAGEN BIGGÆ <3

Jeg utnevnte meg selv til gjesteblogger (LOL? er det kødd?) fordi duuu haaaaaar... trommevirvel..

BUUURSDAG!! ja i vannet.. 

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (kan holde på sånn i det uendelige) EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. neida

Ville bare si at du, din tullejente, betyr utrolig mye for meg. Jeg er sykt glad i deg. Ikke minst stolt av deg, alt du har oppnådd og kommer til å oppnå (believe me i know, og venter forsatt på det bildet du skal lage til meg). Jeg setter så utrolig pris på alle minner og opplevelser vi har sammen (og etter 21års vennskap er det ganske mange). Du har så stor impakt på livet mitt, jeg kan ikke se for meg mitt liv uten deg, og jeg er så takknemlig for å ha deg i det!  

igjen, GRATULERER MED 21 (OMG VI KAN DRIKKE OSS FULLE OG GÅ UT I VEGAS UTEN AT DU TRENGER Å BRUKE SHÅNEM SITT LEGG) årsdagen vennen min! Du er verdens beste beste beste og jeg er heldig som kan kalle deg bestevenninna mi din pritteh kitteh! and yes you can haz cheeezburger today, cuz "ITS MAAAA BURTHDAYYY". 
 

Jeg er 21!!!!

  i dag kl 14.00 har jeg vært på jorda i 21 år! Hadde innlevering i dag og nå er jeg klar for å bare slappe av med god mat og godt selskap :)

The Big Sleep No More

Glemte og legge ut link til den nyeste Gossip Girl episoden. Se den her

Skull Band Ring

 

Hva skjer med alle kjedebutikkene i det siste? De slipper ut så mange fine ting. Jeg som liksom skal prøve og spare, men med alle disse godbitene ute blir det vanskelig og motstå fristelsene. Fant denne ringen her på ginatricot.no, for en kul ring!

Denim blues

  

på torsdag var det 50% på Bik Bok og jeg måtte bare kjøpe denne kule 'jeans' skjorten fra Never Denim. Den er av et mykt bomullstoff og ikke denim. I tillegg den er oversized og lengre bak enn foran, noe jeg ser etter når jeg kjøper overdeler. Og på fredag fikk jeg hentet de kjære Sixty Seven bootsene mine, som var hos skomakeren fordi hælen falt av. Nå er de så gode som nye!

skjorte - Never Denim, veske - Mulberry

And suddenly everything's right..

  

Tok bilder mens jeg prøvde de to skoene på torsdag, og jeg er glad for at jeg leverte tilbake de fra Bik Bok. De er kanskje finere og se på, men de er mye høyere og ubehageligere enn de fra Euro SkoNew hairdo

 var hos frisøren på tirsdag og jeg er kjempe fornøyd med resultatet. Dette var den aller første gangen jeg har blitt klippet av en frisør som faktisk forsto hvordan frisyre jeg ville ha. Og når jeg sa at jeg ville beholde lengden, så sa hun at det var greit. Vanligvis opplever jeg at frisøren rister på hodet og sier at jeg må klippe av minst 10 cm. Men ikke denne gangen!

Yesterday's outfit

 

i går kjørte jeg en litt sporty look. Pleier egentlig aldri å gå med joggeskoene mine (med mindre jeg skal jogge), men i går orket jeg ikke å gå med de høye støvlettene mine. Bootsene mine var fremdeles på reparasjon, så da måtte det bli sneakers.

tskjorte og jeans - Never Denim, skjerf - Acne, pung - Monki, sko - Nike, klokke - Fossil

Tips: Mustache ring

 

Jeg har en liten bartering i sølv fra Monki som har vært utsolgt lenge, og i går fant jeg en lignende ring på ginatricot.no. Vet ikke om den er i butikk ennå, men dersom du ønsker deg denne ringen må du sikkert være kjapp!

Innleveringendelig ferdig!!

I'll return the favour

  

Som jeg skrev i et tidligere innlegg, var jeg skikkelig usikker på om jeg skulle beholde de sorte pumpsene jeg kjøpte på Bik Bok. Jeg har lenge hatt lyst på noen andre lavere pumps med tykkere hæl fra eurosko, men de var litt over mitt budsjett. Men i natt så drømte jeg at jeg gikk og leverte tilbake Bik Bok skoene og kjøpte meg de fra Eurosko istedet. Og gjett hva jeg gjorde i dag da..

Jeg gikk innom Eurosko for å prøve de med tykkere hæl og jeg klarte bare ikke og legge dem fra meg. De er MYE mer behageligere og gå med og når jeg tenker på det, så koster de jo bare 200 kr mer enn de fra Bik Bok. Så i morgen skal jeg levere de første pumpsene tilbake og beholde de fra Eurosko!

Under ser dere forskjellen mellom skoene. De som har tynnest hæl er fra Bik Bok

 50 % på bik bok!

akkuratt er jeg på flagship butikken ved karl johan hvor det er 50% på hele butikken! løp og kjøøøp

Victoria's Secret Fashion Show 2011

  

I natt er det på tide med årets undertøysshow! Dette er den 16 gangen undertøysgiganten arrangerer showet og jeg gleder meg til å se hva de har kommet med denne gangen. I fjor var det Akon og Katy Perry som var underholdere og i år er det faktisk Kanye West, Nicki Minaj og Maroon 5 sin tur. Showet vises ikke på tv før 29 november, så vi får bare vente til da.

Jeg kan legge ut en link på bloggen når showet har blitt vist i usa ;)Bilde fra i fjor når Akon sang "Angel".

I am number 9

 

Her er den nyeste episoden til Gossip Girl. Se den her

Semesterets femte oppgave!

 

Dette er da den aller siste oppgaven for dette semesteret. YES! Innleveringen er på fredag og vi har drevet med oppgaven siden forrige tirsdag. Denne gangen har vi en ekte kunde og vi skal designe en informativ brosjyre og en folder for Verdens Aids Dag. Dette er den første gruppe oppgaven vi har dette året og vinnerne vil få utdelt et gavekort hos Body Shop verdt flere tusen kroner! Akkuratt nå sitter jeg på skolen med gruppen og gjør siste innspurt

 (var hos frisøren ista og jeg er kjempe fornøyd med resultatet!)

Jenny Skavlan for Bik Bok

 

Dette er den tredje kolleksjonen Jenny Skavlan skal designe for Bik Bok. Ifølge henne selv er det denne kolleksjonen som ligner mest på hennes personlige stil og den slippes ut den 17 november. Ut ifra de få pressebildene jeg har sett ser kolleksjonen lovende ut. Var utrolig skuffet da jeg fikk se Whitney Port sin, så jeg håper virkelig at Jenny stepper up!På bilde over har Jenny en løs skinnkrage fra kolleksjonen. Kragen er kanskje det jeg ønsker meg mest av kolleksjonen. Den vil være kjempe praktisk for de dagene jeg ikke gidder å gå med en hvit skjorte under genseren

Se mer av kolleksjonen her

fuck

 

Klarte og glemme macladeren min på skolen og det er ingen jeg kjenner som er der ennå. Håper ingen tar den. FaaaenNew shoes

  

Kjøpte disse her om dagen på Bik Bok og jeg er kjempe usikker på om jeg skal beholde dem. Pleier egentlig ikke å gå med så høye sko, men jeg trenger noen enkle sorte pumps. Ønsker egentlig noen fra eurosko med tykkere hæl, men de koster 700 kr. Lurer på om jeg kommer til å klare og gå en hel kveld med så høye sko :p

i miss summer

 

Lyver Canada Goose?

 

Jeg eier selv en canada goose jakke og grunnen til at jeg valgte og handle hos dem er pga kvalitet og deres 'pels politikk'. De har alltid hevded at de bare bruker pels av coyto ulv som er ville, noe som på en måte er bra, fordi da slipper dyrene å bli avlet opp i små bur. Men Canada Goose har også lovet at de avliver dyrene humant, og at de bare avliver et visst antall dyr for å holde bestannelsen nede, noe som da vil være bra for miljøet. Jeg hadde ikke hørt om noen andre firmaer som hadde så 'god' pels politikk, og jeg stolte derfor på candada goose. I det siste har en video gått rundt på nettet hvor man får se ville coyote ulver som har settet fast potene sine i bjørnefeller som firmaet har satt ut. Dette er ikke humant, men ren tortur! Hvem vet hvor lenge dyrene sitter fast? De fleste har sikkert død av sult og utmattelse før noen rekker å drepe dem 'humant'. 

En ting jeg lenge har lurt på er canada gooses løfte om at de bare dreper et visst antall dyr for å holde bestannelsen nede, når jeg har sett tusenvis av nye jakker over alt. Hvem vet hvor mange coyote ulver som blir drept hvert år pga. disse jakkene. Hvordan kan et så stort firma lyve så mye? 

"Since we have been producing Canada Goose products, we have used Coyote fur in the manufacture of many of our parkas and jackets. From the beginning we have closely examined and considered the use of these products from both an ethical and conservationist perspective. We are firm in our belief that these ethics are sound.

We use Coyote fur for functional purposes. Our jackets are, and always have been used in the coldest places on earth. In such climates, where skin can freeze in an instant, the coyote fur creates a warm environment in the most critical area around the face. The warm pocket of air can keep exposed skin from freezing and getting frost-bitten. It is for precisely this reason that the cultures of centuries past used fur for protection against the extreme cold.

The fur that we do use is acquired in accordance with the regulations developed and enforced by the provincial and territorial wildlife departments.

The fur industry is an excellent example of an industry based on sustainable use. Absolutely no endangered species are used. In the Canadian fur trade, government wildlife officials and biologists ensure responsible use by establishing controlled hunting and trapping, harvest quotas, licensing, and training courses. Strict government regulations ensure that
these quotas and seasons are respected."

 

Teksten over er lånt av canada-goose.com

Se den forferdelige videoen her

details of yesterday

 detaljer fra gårsdagens antrekk. 

cardigan - Bik Bok, bluse - Mango, jeans - never denim, klokke - Fossil, ring - USA

But why I love you, I'll never know..

 

Fikk en fra klassen til å ta et outfit bilde av meg etter skolen i dag :)
parkas - H&M, skjerf - Acne, bluse - Mango, jeans - Never Denim, boots - Euro Sko

Miss Smith

  

Getting tired of my own hair..

 ringte frisøren i går for å bestille time, men de hadde ingen lærlingfrisører ledige når det passet meg. Så nå må jeg vente til neste uke en gang. Åh, jeg er så utrolig lei håret mitt nå. Føler at det bare blir lengre og mer slitt for hver dag som går..

Oh yes, wait a minute Mister Postman

 

Se hva jeg hentet på postkontoret i dag!Viser dere innholdet av pakken senere

Yellow diamonds in the light

 
Skulle ønske at det var varmt nok til å gå kledd slik nå. Gruer meg skikkelig til minusgradene og snøen kommer. Har ikke noe imot våren, sommeren og høsten, men jeg hater virkelig vinteren. Det at vi må kle på oss lag på lag med klær, den kalde luften, all slusjen, snøen og at alt på en måte går i dvale modus.. 
 
October

 


Sålen til favoritt bootsen min falt av!er på skolen akkuratt nå og ista merket jeg at den ene skoen min manglet såle! jeg kjøpte skoene på lillevinkel for 1200 kr i februar. De er fra merket sixty seven og de er en av favorittskoene mine. Skal innom butikken etter på å klage!

hits