november 2010

Episode 10

I morgen er det aller siste skoledag før juleferien! Har faktisk fri en hel mnd fra skolen, men jeg skal fremdeles jobbe super masse. I morgen er det også første desember, gleder meg til å henge opp all julepynten

Her kommer månedens siste gossip girl episode. Enjoy!

Se den her!

 
Creative block?

Mange ganger får jeg "jernteppe" eller så klarer jeg ikke å lage nye ideer, alt blir nesten bare likt. De som driver skolebloggen på NKF har tipset om en nettside som kommer med enkle og nyttige tips.

Siden finner du her

 


The perfect blouse

Tror jeg har funnet den

 

Den har blonder bak og er laget av super myk bomull. Sitter perfekt og er laget i Romania (prøver å kjøpe minst made in china produkter). H&M skuffer aldri!

relax...

Innleveringen av mappen er neste fredag og jeg må jobbe med alle de fire typografi oppgavene mine. Hittil har jeg bare drevet med grotesk oppgaven min, som er en kampanje for foreldre laget av barn. Den blir vel noe sånt som den under

 
COSTUME AWARDS

Avstemningen til årets Costume Awards er i gang. Og alle som deltar i avstemningen er med i trekningen av et stooort gavekort på Eger. Man kan bla. stemme på årets butikk, merke, bestkledde mann/kvinne, blogg og kosmetikk. I år har bloggen Vanillascented blitt nominert til årets blogg igjen, og min stemme går til henne! Denne jenta har utrolig fin stil og tar flotte bilder hver eneste dag.

Du kan stemme her


Første advent søndag

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede. Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede. Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede

 Nå er det ikke lenge igjen til jul! Har hengt opp julestjernen og gleder meg til å pynte resten av leiligheten. Julegrana ute har også blitt tent. Kooooos

MINTY GREEN

Fargeløse meg har endelig klart og finne en nydelig mint grønn topp

 

I  kveld skal jeg på julebord. Gleder meg til masse gratis julemat og alkohol :)

Christmas street


Julepynten har blitt hengt opp i Karl Johan. Nå mangler vi bare litt snø før jula :)

BRACELET


Bik Bok for Redd Barna

I know you know you know

 

fin reklame

VINTERNATT

månen på sitt beste

 


bilder tatt av moi

KNOTS

Jeg er så flink! Vi hadde fri fra skolen idag, men jeg dro likevel for å jobbe med mappen min.

 

 

Prøvde å være litt kreativ med toppen i dag. Har lagt merke til ganske mange knuter denne sesongen og ga toppen min en makeover.

 
Pleier egentlig og legge ut ukens gossip girl episode, men episoden er blitt forsinket og kommer neste uke.

This week

Denne uken er det lanseringen av to svært omtalte kolleksjoner. I morgen, kl 08.00, slipper H&M løs Lanvin kolleksjonen sin og på fredag er det Jenny Skavlan sin tur hos Bik Bok.

 Lanvin kjolene er utrolig fine, men de er utenfor mitt budsjett. Dette er jo den dyreste designer kolleksjonen noen sinne. Jeg får vel nøye meg med Bik Bok kolleksjonen. På Bikbok.no kan du holde deg oppdatert på Jennys kolleksjon. Hun har til og med en egen liten blogg, og hver dag poster hun nye bilder av klærne.

 I dag la hun ut et bilde av en fløyelsshorts som kommer i sort og rustrød. Den ser utrolig fin ut på bilde, lurer bare på hvordan den ser ut i virkeligheten. Har aldri vært noe stor fan av fløyel.

Dagensoutfit.

Fredagens "outfit" sendte jeg faktisk til dagensoutfit.notre.co. Tviler på at jeg kommer på siden deres i det hele tatt, men litt creds skal jeg ha for å tørre det!

 De sender meg sikkert en mail snart med tips for hvordan jeg kan gjøre bildene mine bedre.

FALL/WINTER FAVORITES

Noen av mine favoritter fra denne kalde sesongen

 

Jenny Skavlans kolleksjon, Bik Bok

Har falt skikkelig for kjolen over. Har mest lyst på den i sort, men er ganske sikker på at den kommer til og forsvinne med en gang. Dersom jeg har flaks klarer jeg og få med meg både kjolen og håndsmykket.

 

Angel wingsDisse nydelige øredobbene er fra en nettbutikk i USA. Har bedt mine kjære kusiner om å sende meg disse som bursdagsgave :)

 

CostumeDette bladet blir bare bedre og bedre, i tillegg slenger de ofte med kupponger i utgavene sine. Skal kose meg med Costume + kakao etter på

 

Push AW10, AcneDette lærbelte fra Acne står høyt på ønskelisten i vinter. Synd at det koster mye mer enn de fleste belter

 

Particuliere 505, Chanel

Elsker denne fargen. På bildet er den ganske brun, men den har egentlig en litt lilla/brunaktig farge.

 

Og til sist, men ikke minst min kjære og nydelige Alexa, fra MulberrySiden det er så kaldt og tøft vær ute nå, tør jeg faktisk ikke å bruke den ute ennå. Den må først impregneres og tipper at jeg kommer til å vente på varmere vær.

God søndag alle sammen :)

Today

Deilig med langhelg :)

 
Nå skal jeg kose meg med reker

Ny blogg!

Nå har jeg endelig byttet navn på bloggen! Jeg kommer ikke til å slette Forever19. Det ligger alt for mange bilder og minner der :)

Håper alle de gamle leserne mine vil fortsette og lese bloggen

hits