oktober 2014

i!

:)

Reem Acra F2015

 
Kjolene fra Reem Acras Bridal Fall 2015 kolleksjon er så vakre! Stylingen er perfekt

lingerie

 jeg har kjøpt alt for mye undertøy denne mnd. Disse fire er fra H&M, Asos og Monki. Klarer ikke å holde meg unna sorte spileløse-trekant-bher. Nå skal det innføres shoppestopp! 

News paper inspo

 School update - Screen based design

  

Jeg er nå ferdig med profesjonalisering i grafisk design og mitt andre fordypningsemne er skjermbasert design. En av grunnene til at jeg valgte det er fordi jeg sliter med skjerm og trenger all den undervisningen jeg kan få før studiet mitt er ferdig. Slik som i profesjonalisering skal vi også ha en kunde til dette emne og ca 8 uker på oss før endelig innlevering. På mandag fikk vi vite at kunden var Bok på Veivet og slik jeg fikk inntrykk av ønsket de mer enn bare en webside. De vil nesten ha en full grafisk profil med logo og annet grafisk materiell, i tillegg til web (som er stort nok i seg selv). Siden gruppen min hadde Norsk Barnebokinstitutt som kunde tidligere i år, hvor vi lagde en ny visuellprofil, ble jeg veldig skuffet over oppgaven. Jeg føler at likheten ville bli for stor og utbytte for lite. Så fikk jeg vite at noen hadde fått lov til å skrive sin egen brief og kunne lage hva de ville, så lenge de tenke skjermbasert. Etter flere oppgaver hvor jeg har syntes at mitt eget arbeid er helt ok og ikke porteføljemateriall, ville jeg endelig lage noe jeg kunne være stolt av. Så etter tre dager med brainstorming har jeg bestemt meg for å lage et ipad magasin/avis for menn. Da tenker jeg i retning Fantastic Man, Mr. Porter og GQ. I tillegg til dette vil jeg prøve meg på en webside og til slutt en printet versjon i avisformat. Jeg må passe på å ikke gå overboard, men jeg vil samtidig presse meg selv og lære så mye som mulig fra dette prosjektet. 

wish me luck!3.1 Phillip Lim Ryder

 pretty

NYC I MARS!

 

I mars skal tredjeklasse på grafisk design linjen på Westerdals til New York på studietur! Vi var i Amsterdam i fjor og Toulous før der igjen. Siden de fleste, som i fjor, ville ha mulighet til å velge destinasjon lagde vi en liten reisegruppe, som jeg er med på. Vi hadde flere alternativer og til slutt sto det mellom Tokyo og New York. Tokyo hadde vært så kult, men siden det egentlig kun er satt av en uke til studietur ble vi enige om NY. Tokyo var nesten dobbelt så langt unna og hvis jeg skal reise dit vil jeg ha mer enn 8 dager på å utforske byen. Vi har hatt kunder hele dette semesteret her og de pengene vi har tjent går til studieturkassa. Jeg gleder meg så mye og det kommer til å bli gøy å reise til NY med design som formål. Vi skal besøke masse museer, skoler, studior og noen workshops. Jeg og fem andre har leid en leilighet i Soho området via Airbnb og skal bo der i 9 dager. Siden jeg har familie der skal jeg bli igjen etter de andre har dratt hjem. Har også planer om å dra til California for å besøke en vennine og kanskje dra på Coachella!! Skal egentlig jobbe med bachelor etter studieturen, men skal prøve å få gjort mye før avreise og under oppholdet. Yey!

 6 år sammen

 
i går hadde kjæresten og jeg 6 års dag. Sykt hvor fort tiden går :)

colours of the season

 kamel + sort 

September

 

Lenge siden jeg har hatt en kavalkade med bilder fra mobilen den siste mnd, så her kommer en liten samling fra september. Det skjedde ikke så mye den forrige mnd, utenom at jeg løp halvmaraton for første gang. Ellers har dagene gått til skole, jobb og mer skole..hits