august 2014

black leather skirt

 

jeg er kanskje litt sent ute, men craver et sort enkelt "skinn" skjørt før det blir for kaldt utemiranda

 effortless

marrocan tiles

 white jeans

 

har lenge vært usikker på dette plagget her. Jeg liker mine jeans sorte, men jeg begynner å vende meg til ideen. Spesielt kombinert med no grått

Kefalonia II

 

del to


4 favorites

 

I går var det første skoledag og vi har allerede startet med årets første oppgave i profesjonalisering i grafisk design. Vi kunne velge tre ulike fag for dette semesteret: profesjonalisering i grafisk design, skjermbasert design og visuel fordypning. Jeg valgte de to første, mest fordi visuel fordypning nesten blir som en mini bachelor hvor man kun jobber med en ting og får veiledning underveis. I profesjonalisering vil vi ha ekte kunder og jobbe mye med profiler, noe jeg liker best. Og i skjermbasert design vil vi lære mer om web og andre skjermbaserte medier. Dette er mitt svakeste emne og jeg gleder meg til å endelig kunne lære mer, men samtidig gruer jeg meg til alle de sene nettene med koding. Under er fire favoritt logoer som jeg skal presentere i morgen. Vi skal diskutere hva som gjør en logo bra og dårlig. Kefalonia I

 

noen bilder fra turen til Kefalonia. Vi bodde i Lassi ved den vakre stranden Makris Gialos. Hovedbyen Argostoli var bare 5 min unna med bil/buss og stedet bugnet av greske tavernaer og italienske restauranter. Øya har var vært under Italiensk herredømme flere ganger og jeg tror det er derfor det var så mange italienske spisesteder der og italienske turister. Øya var veldig rolig og mesteparten av turistene var barnefamilier og par. Var overraskende mange grekere som ferierte der. Prisene var relativt lave og vi spiste så mye god gresk mat! Vi leide bil i to dager og besøkte Hellas vakreste strand (vunnet 12 år på rad) Myrtos Beach, Fiskardo, Assos, Sami og Agia Efimia. Favorittstedene må være Myrtos Beach, så vakkert og fredfult og havnbyen Fiskardo. Øya er veldig liten og syv dager holdt i massevis for meg. Akkuratt nok tid til å ligge på stranda, gjøre sightseeing og lade opp batteriene før det nye semesteret :)
Andi'o sas Kefalonia

 i natt kom jeg hjem fra en uke på den frodige greske øya Kefalonia. Var utrolig godt med en uke med avkobling før skolestart. Nå er jeg brun, blid og klar for et nytt semester!

Greece in two days

 
On the beach

på tirsdag reiser jeg ned til Kefalonia, en frodig liten øy i Hellas. Gleder meg til å koble helt av før skolestart og mtp det kjøligere været i Oslo akkuratt nå, kunne ikke timingen vært bedre. Har laget alt for mange drømmeantrekk på polyvore i hele ferien og dette kan lett kopieres nede i Hellas! 

That Camel Coat

 WOW! alt med dette bilde er perfekt

Birkenstocks

 trendslaven som jeg er har jeg skaffet meg sorte skinn Birkenstocks. Liker at de er super gode i gå i, bra for ryggen og enkle og tidløse. Har ennå ikke klart å venne meg til dem, synes de ser rare ut på meg selv, men ikke på andre

Vintage Miniature Hotel Soap

 bare to uker til skolestart nå og det betyr at det er på tide og titte på design igjen. Pinterest kontoen min holder på masse designinspirasjon og det er gøy å gå gjennom gamle bilder jeg nesten hadde glemt. 

Fall 14

 

Jeg vet at det er 28 grader ute og sola steker, men flere av kjedebutikkene har begynt å legge ut høstkolleksjonene sine og jeg liker det jeg ser. Her er noen inspirasjonsbilder for den kommende sesongen. Og i år skal jeg finne en fin varm kåpe!
hits