august 2011

Semesterets andre oppgave

 

Tok ikke lang tid før vi fikk vår andre oppgave for semesteret. Allerede to dager etter forrige innlevering fikk vi besøk av en dame fra miljøorganisasjonen Bellona. Denne oppgaven går ut på og designe en ny logo, pluss postalia og redesigne hjemmesiden deres. Og vi har innlevering allerede neste torsdag! 

 

Til i morgen skal vi levere strategi og forskjellige moodboards. Burde egentlig begynne og skisse, men det tar jeg senere for nå må jeg snart på jobb..

The last day of summer

goodbye
denne måneden her har gått alt for fort..

PUT A BOW ON IT

 var innom H&M etter skolen i dag og plukket opp et par nye hårstrikker med sløyfe på. Er de ikke søte? De finnes i sort og i en rosa variant. Disse vil passe perfekt når jeg har en dårlig hårdag 

Todays

 dagens. Cardigan (ny) - Bik Bok, shorts - Bik Bok, t-skjorte - Acne

yellow nails on a grey day

 siden været er så utrolig grått i dag følte jeg for å lakke neglene mine knæsj gule! Tok først på et lag med hvit neglelakk under, slik at jeg ville få en gjevn gul farge over :)

Bik Bok - 5 x 5 favorites

  

Bik Boks 5 x 5 kolleksjon slippes ut i morgen og jeg har allerede funnet noen favoritter. På den store Flagship butikken i Karl Johan, som bare ligger 1 min unna skolen min, har de allerede settet frem kolleksjonen. Alle plaggene koster over 300 kr, men med kupongene mine får jeg halv pris! yey

I wanna wear this today

  

Sunday

 

Åh, skulle ønske jeg kunne gå med dette i dag. Synd at prisen på noen av disse plaggene er langt over mitt studentbudsjett. Pluss at det skulle vært litt varmere vær :)

Osjlo

 bilder fra i går når jeg møtte Vilde og Jeanette i byen. Har vært på jobb i hele dag, blir deilig og slappe av med venniner og sommersby :)

Happy weekend!

 Endelig helg! Denne uken gikk utrolig fort, kan ikke tro at jeg faktisk har vært på skolen i to uker allerede. Nå skal jeg en tur til byen for og møte en god vennine ♥

Dagens antrekk. Ny topp - Monki, skjørt - diy

Høstnyheter fra Monki

 
Føler meg litt skyldig av og se på høstklær, selv om det teknisksett er sommer ennå. Men i år har de store butikkjedene kommet med så mange fine plagg. Lommeboken min kommer til å svi skikkelig denne sesongen..

New in

 I går gikk jeg innom Bik Bok enda en gang! Vet ikke om jeg faktisk tjener på og bruke disse kupongene, blir så fristet til å handle der når jeg kan få 50 %. Endte opp med og kjøpe en high waist jeans i utvasket sort, modellen heter "higher". Den var litt lang i beina, så jeg klippet av noen cm på bunnen. Kjøpte også den nyeste utgaven av Costume som er stappet med inspirasjon for høsten!

Alexa Chung skal fronte Vero Moda i høst!

 

Leste nettopp på modette.no at it-jenta Alexa Chung skal fronte årets høstkolleksjon for Vero Moda. Har ikke handlet der på flere år, synes plaggene deres er blitt så utrolig kjedelige. Håper at denne kolleksjonen er mer Alexa enn Vero Moda (hvis dere skjønner). Alexa har så kul stil. Gleder meg til å se om butikken klarer og være kreative og skape noe nytt for en gangs skyld.

- Vi valgte Alexa Chung for å skape et statement for Vero Moda. Hun er en ekstremt motebevisst kvinne og kommer til å kunne dra ekstra mye oppmerksomhet til merkets trendy style.Den første photoshooten med frøken Chung kommer til å bli i New York i slutten av august. Kolleksjonen skal slippes ut i november.

Resultatet av årets første oppgave

 Slik ble plakatene våre for kampen "skjer?". Er spesielt fornøyd med hvordan bildene ble og responsen vi fikk av læreren. Har litt endringer og gjøre før de skal legges i mappen, men det tar jeg senere :)

black on black

 Dagens outfit. Har på meg en genser jeg kjøpte i går på Bik Bok som heter hippie! eier ingen sorte gensere, så denne kommer til å bli brukt mye i høst

In my white bedroom

 

with my grey cardigan.. 
dagens antrekk. Er super forelsket i den grå cardiganen min fra urban outfitters. Føler jeg bruker den litt for mye, men den er så fin!

I love coupons

 dro ut alle bik bok kupongene jeg kunne finne i studentkalenderen på skolen. Nå blir det billig shopping!

Inspiration on a grey sunday

 Rachel B. 

Tre høstfavoritter fra Eurosko 

Søndag = titting på nettet. Siden høsten er rett rundt hjørnet er det snart på tide og bytte ut tøysko og sandaler med varmere sko. På Eurosko.no har de fått inn masse fine nyheter. Åååå, jeg vil ha alle sammen! Det beste av alt er at alle skoene koster under tusenlappen :)

Semesterets første oppgave

 På mandag fikk vi utdelt vår aller første oppgave. Vi skal jobbe i grupper og lage et produkt som er inspirert av eventyret Reveenka. Stilen til selve produktet skal være modernistisk. Vi endte opp med stilperioden Pop Art og skal lage en kampanje for å få unge tilbake til naturen. Slagordet er "Skjer?". Bildene over er fra torsdag hvor gruppa mi dro til akerselva og tok bilder :)

♥

Get some

 Lykke Li

We are day dreamers

  
gårsdagens antrekk

topp (ny) - H&M, shorts - Bikbok, skjerf - Acne, sko - Sixty Seven

♥

Acne Canada Wool Scarf

 

Dette skjerfet var det som lå oppi posen! Var skikkelig usikker på hvilken farge jeg skulle velge. De hadde lyse blå, grå, sort og kamel, men jeg endte opp med den sist nevnte. Eier ingen ting i den fargen, så tenkte jeg skulle gå uten for min comfort zone og velge en annen farge for en gangs skyld. Ah, gleder meg til å bruke denne i høst!

♥

And you will go to Mykonos..

 

♥

@ school

 

venter på at kl skal bli halv 4 så jeg kan gå på jobb. Her er en liten smakebit av hva jeg går med i dag :)

genser - Bikbok, maxiskjørt - Cubus DIY, sko - H&M

♥

Sneak peek

 tok meg en liten tur innom Acne etter skolen på mandag. Hihiih

♥

DIY - Maxi skirt

 

Kjøpte meg en maxikjole på salg på Cubus i dag, for bare 49 kr! Jeg har lett over alt etter et enkelt maxiskjørt, men jeg finner det ingen steder. Så jeg bestemte meg for å lage mitt eget skjørt! så klippet jeg av den øverste delen av kjolen ved midjen. Så er det bare og sy en kant ved midjen og sette inn et elastisk bånd! Og såå, TADA!Skal vise dere et bedre bilde av skjørtet senere ;)

♥

På DagensOutfit igjen!

  

Sendte inn øya-antrekket mitt for noen dager siden og i dag var den på forsiden på dagensoutfit.notre.co. Dette er 6 gangen jeg er på bloggen dere, yey! :D

♥

Måndagsbarn

 Da var årets første skoledag over. Klarte faktisk og sovne under forelesningen... (Klapp på skulderen!)

Dagens antrekk. Cardigan - Gina Tricot, topp - H&M trend, shorts - Never Denim, sko - Euro sko, veske - Mulberry

♥

I love my "Get some" cotton bag

  

Jeg kjøpte denne kule fairtradede bomullsbagen på Øya på en av bodene der. Gaah, den er så fin! Kommer til å bruke denne mye fremover

"Like a shotgun, i cant be outdone. I´m your prostitute, you gon get some". 

♥

The dog days are over

 

for en sommer!I dag er sommerferien offisielt over. Buuuuu, se på været!

♥

I dont wanna wake up

  Åh, hvorfor må sommeren være over nå. Føler at jeg ikke har fått ligget i parken og grillet nok i år. Faen.. I morgen skal jeg på bryllup etter jobben, og etter det skal jeg møte noen av jentene en siste gang før skoleåret starter!

♥

Mitt festival antrekk

 
skjerf - Cubus, cardigan - Gina Tricot, veske - Urban Outfitters, pung - Monki, topp - H&M, shorts - Levis, sko - Converse

Taylor gang or die!!

♥

redusert + Øya

Om noen få timer er jeg i middelalderparken og hører på Wiz Khalifa! Gleder meg sykt mye. Var ute i går og føler meg skikkelig redusert i dag. Har bare sovet i 5 timer, derfor blir det ingen bilder!!

Vi ses på Øya!

♥

Waiting for tonight

 
i kveld blir det øyanatt på Stratos! håper vi kommer inn, er over 300 folk som har trykket attending på face. Tviler på at de kommer til å ha plass til alle. Jeg skal inn!

kveldens antrekk. Topp og cardigan - Urban Outfitters, shorts - Never Denim

♥

NEW IN

     
Jeg klarte ikke å la være og gå innom butikkene i går, uff. Kjøpte denne deilige og tykke cardiganen på Gina Tricot for bare 200 kr! De hadde den i flere farger, men jeg endte opp med en i beige. Kjøpte også en hvit singlett fra H&M Trend, med dyp rygg for 150 kr. Nå kan høsten bare komme!

edit: nei, fuck høsten

♥

silver sweater

   

genser - Gina Tricot

dagens antrekk. I dag dro jeg innom byen for å fikse armbånd for øya, slik at vi slipper den drit lange køen på torsdag. Gleder meg sykt mye! blir noen hektiske dager med lite søvn og mye tull. 

♥

Monday Monday Monday

  
Shiet, dette er den siste uken av sommerferien! Denne sommeren har gått alt for fort :( nå må jeg på jobb...

♥

Awesome shirt from Zara

 

Siden det er søndag og det regner, driver jeg og titter på klær på nettet. Var innom Zara sin nettside og fant en drit kul skjorte. Den heter Studio Shirt og koster 800 kr. Elsker detaljene på kragen! Desverre er prisen litt for stiv for meg. Håper at noen av de andre kjedene kopierer skjorten og lager en billigere versjon.

 ♥

Q-Tip avlyser Øya!

 

Leste på oya.no at Q-Tip har avlyst planene om å opptre på onsdag. De jobber med og finne en erstatter. Håper de finner noen gode på så kort varsel. Hadde gledet meg sykt mye til å se Q-Tip, han skulle til og med være med på Øya Natt på Stratos. Faen..

 

 

♥

cheers to the freakin weekend

  

Vi spilte Alias mens vi drakk. Jeg og vilde var på lag sammen, vi var den røde brikken. Winning!

 

Nå er jeg tilbake igjen i Oslo. Hadde det utrolig koselig i Drammen, lenge siden alle jentene har vært samlet. Til høsten drar alle (utenom meg) fra Oslo :( buuuuu

♥

We don't sleep when the sun goes down..

  
I morgen etter jobb skal jeg til Drammen for å dra på innflyttings/farvel fest. Blir koooos

♥

A new season

 
This fall

 

Butikkene ligger en årstid foran oss, de har allerede tatt inn klær for den kommende sesongen. Sommerklærne forsvinner nå med salget og akkurat nå kan du desverre finne klær som passer for kaldere dager. Til høsten skal jeg satse på oversized overdeler, skinny jeans og støvletter. Blir nesten litt trist og tenke på at høsten snart er her :(

♥

always pushing up that hill, searching for the thrill of it

  


genser - Bik Bok, shorts & sko- H&M, veske - Urban Outfitters

i dag lå jeg i frognerparken med to venniner og nøt sommerværet. Var så heldig og fikk både gratis redbull og en frisby!

♥

i just wanna lay down in the grass

 nå skal jeg en tur til byen for å slikke sol før jeg må på jobb. Nyt sommerværet folkens!

♥

en sen sommer kveld

  


i kveld dro jeg til tøyenparken etter jobb med to venniner og grillet. Det var kooos, helt til vi ble angrepet av en sverm med mygg..

♥

hits