juli 2011

sparkles

 
i går tok jeg på meg den nye neglelakken jeg kjøpte på Cubus fra Maybelline. Den kostet bare 40 kr og er en billig kopi av Deborah Lippmann sin populære lakk "happy birthday". 

♥

let all your conscious go and blow it by the o..

 
uuuuuuut

kjole - Urban Outfitters, blazer - H&M

♥

fringes & fringes

  
dagens antrekk

etter en lang dag på jobb er jeg klar for en kveld med sommersby og de beste jentene :)

tee og shorts - Bik Bok, cardigan - Monki, veske - Urban Outfitters, sko - H&M

♥

nye kjøp

 

sko - H&M, genser - Gina Tricot, skjerf - Cubus

utrolig mye bra salg ute nå. Fikk med meg en maxikjole og skjerfet over på salg ;)

♥

sunny friday

 
nå skal jeg en liten tur til byen før jeg skal på jobb. Nydelig vær i dag!

genser og shorts - Bik Bok, veske - Urban Outfitters

♥

my wounded rhymes make silent cries tonight..

  

 

♥

todays inspiration

 ♥

wants from Weekday

 

 

akkuratt nå har det kommet inn mange høst nyheter hos Weekday. Gleder meg til å titte på alt i butikken!

♥

"I kveld er gatene fylt av kjærlighet"

 


bilder fra rosetoget i går. Ifølge nyhetene var det mellom 100 000 og 150 000 mennesker som møtte opp i går. Helt fantastisk!

♥

Black monday

 

nå skal jeg ned til sentrum for å gå i "rosetoget". Håper at det er mange som møter opp!

♥

drawing on a rainy sunday

 


tok en pause fra all tv tittingen. De siste to døgene har jeg nesten bare fulgt med på nrk1, tv 2 og nettavisene. Har ikke gjort noe annet enn å tenke på eller snakke om det forferdelige som skjedde på fredag. Det er godt og kunne fokusere på andre ting i noen få minutter og slappe av. 

(den nederste tegningen er inspirert av et bilde i Costumes juli nummer)

♥

Fakkeltog i morgen

I morgen skal det holdes et fakkeltog i Oslo for å vise at Norge står samlet mot terror. Eventen er på facebook, hvor over 25 000 har sagt at de skal komme. Jeg synes det er fantastisk at det finnes mennesker som har tatt initiativet til å organisere noe så utrolig helt frivillig. Håper flere melder seg på eventen slik at vi kan vise verden av Norge står samlet!

Mer informasjon finner dere på eventen "Fakkeltog - Norge står samlet mot terror handlinger"
♥

 

Oslo <3

 akkurat nå er det helt kaos i byen. Jeg var på jobb når eksplosjonene skjedde og man kunne høre sirener over alt. Mine tanker går ut til alle som har blitt påvirket av angrepet.

♥

Øya 2011 : Q-tip

 

I dag er det akkurat tre uker til jeg skal på øya festivalen og se Q-tip!

♥

Gina Tricot week 31

var innom bloggen til Gina Tricot hvor jeg fant et skjerf og en genser som jeg garantert kommer til å sjekke ut i uke 31

 

genseren over er av et metallisk stoff, nydelig!

♥

i'm burning purple flowers

 
dagens antrekk

cardigan - Urban Outfitters, tee og shorts- Never Denim, skjerf - India, veske - Mulberry

♥

Alexander Wang ss 10

 en av mine favoritt kolleksjoner er Alexander Wangs spring/summer 2010 collection. Jeg elsker plaggene og stylingen av modellene. Etter kolleksjonen ble jeg helt forelsket i lange fletter og Freja bootsene.

♥

Just do it

 

flinke meg har nettopp jogget en liten tur i skogen med en vennine. Klapp på skulderen! Tror faktisk at det nye treningstøyet hjalp en del :p

♥

Wayfarer

Da jeg var i USA for noen dager tilbake, holdt jeg nesten på og kjøpe solebriller fra Ray Ban. Modellen jeg skulle kjøpe var folding wayfarer (bilde under). Desverre så hadde de bare et par igjen som var ødelagte, så jeg endte opp med og ikke kjøpe de likevel. Men jeg skal skaffe meg briller fra det merket innen neste sommer, klarer bare ikke og bestemme meg for hvilke jeg burde velge..

 


♥

Creative nails

 


var innom Whitney Port sin blogg og så et innlegg om crazy manicure trends. Skulle ønske jeg hadde tålmodigheten til å være like kreativ med mine egne negler. Sykt kult 

♥

Take me to the Big Apple

A day in New York

 Jeg vil være i New York og gå med dette antrekket! Er det så mye å be om? :p

♥

I wanna go back to the golden coast

  dette været her er utrolig deprimerende. I følge yr.no skal det være overskyet med regn en uke fremover. Faen..

topp - Bikbok, shorts - Levis, hatt - Urban Outfitters

♥

so knock me out and shoot me down

 
topp, cardigan og veske - Urban Outfitters, shorts - Levis, klokke - Fossil

nå skal jeg en liten tur ned til sentrum og titte innom butikkene. I kveld blir det bursdagsfeiring på fridays :)

♥

ELLE + JT & MK

 

elsker foto spreaden av Justin Timberlake og Mila Kunis i den nyeste utgaven av Elle. Dette er tydeligvis dere første cover med to artister av motsatt kjønn. Ooooo

♥

Still my style crush

  ♥

Latest splurge

 

noen av plaggene jeg har kjøpt i USA, som jeg ikke har lagt ut på bloggen før nå

♥

yes i am home..

 jetlag...

♥

Say goodbye to stars and stripesi dag drar jeg fra USA:( Har vært her i litt over 3 uker og har fått besøkt LA, Santa Barbara, Boston, New York og Washington DC. Gleder meg egentlig til å komme hjem igjen til Oslo og se alle mine kjære før høstsemesteret starter. Gleder meg også til å kunne gå rundt i sola uten å svette ihjel og spise norsk mat igjen.

blogger ikke før i morgen kveld, om jeg orker ;)

♥

Haymarket, Boston

 

bilder fra dagens tur til haymarket ved kysten. Var utrolig varmt ute i dag! rundt 30 grader i skyggen. Vet ikke om jeg kommer til å savne denne varmen..

Skjorte - H&M (divided), shorts - Levis, hatt - Urban Outfitters

♥

A day at Harvard square

   


 


I går var jeg og shoppet i Hardvard Square, som ligger like ved den berømte skolen. Klarte og motstå fristelsene og endte opp med bare tre kjøp (klapp på ryggen). Fant faktisk noen utrolig fine Wayfarere på The Sunglass Hut, men det eneste paret de hadde igjen hadde en stor ripe på glasset. Uflaks! I dag skal vi til sentrum og forhåpentligvis finner jeg den igjen! :)

♥

home is wherever i´m with you

 Om 2 dager drar jeg hjem igjen til Oslo! Har vært i USA i nesten tre uker nå, tiden har gått så sykt fort..

Cardigan og shorts - Never Denim, topp - Urban Outfitters, sko - Din sko

♥

Day II

 

bilder fra den andre dagen min i hovedstaten!


ny topp - The Angl, sandaler - Din Sko

♥

I love Brandy Melville

  
dagens antrekk. Topp - Brandy Melville, shorts - Never Denim

♥

My first day in the Capital City

Dagen startet med en liten bursdagsfeiring og åpningen av årets Kalachakra. Denne begivenheten skjer hvert år og holdes på forskjellige steder i verden av Dalai Lama. Kalachakra går ut på dyp meditasjon for å bringe mennesker et sted nærmere "enlightment". For så å bringe fred og glede til alle levende vesener på jorden. Dette er andre gangen dette året jeg har sett Dalai Lama. Han fylte 76 på onsdag og han er en stor inspirasjonskilde for meg. Tenk å være så lykkelig og klar i hodet når man er så gammel. Det var ikke et minutt hvor han ikke smilte eller lo. For et menneske!

 
Fikk ikke gjort så mye den dagen siden det var så utrolig varmt!! Satt mest innendørs og nøt air conditionen :p

♥

I put some new shoes on.. and suddenly everything is right

 

I dag kjøpte jeg nye jogge/løpesko fra Nike. Modellen heter dual fusion st women, i sort og rosa.i sommer skal det jogges!

♥

big lights will inspire you, lets hear it for New York!

noen bilder fra mitt super korte opphold i New York. Var der tirsdag kveld, før jeg dro videre til DC morningen etter. Bildene ble tatt mens jeg satt i bussen og hørte på Empire State of Mind på ipoden min

 

 ♥

Back in Boston

 nå er jeg endelig tilbake i Boston! Satt i bussen i over 10 timer.. Super sliten nå. Bilder får dere se i morgen ;)

♥

Update from the capital city

Akkuratt naa befinner jeg meg i Washington DC. Jeg har bare tilgang til nett paa iphonen :p saa derfor faar jeg ikke lastet opp noen bilder. Jeg er her med familien for aa hoore paa foredrag av Dalai Lama, pluss litt sightseeing. I morgen skal vi se det hvite hus og forhaapentligvis rekker vi og besooke Abraham Lincoln sin statue. Her nede i DC er det syyykt varmt! Over 35 grader i skyggen, orker nesten ikke aa vaere utendoors. Gaaah, skulle nesten oonske at det regnet :p vet ikke om jeg klarer aa finne bedre nett mens jeg er her. Er hjemme i Boston paa fredag, tror jeg. Haaper alle hjemme nyter sommervaeret! :)

Empire state of mind

  Jeg skal til New York i dag for å besøke noen slektninger! Siden jeg har vært der mange ganger før blir det ikke noe sightseeing eller shopping. Så i morgen drar vi videre til Washinton DC, har aldri vært der før. Håper jeg får gjort litt sightseeing i varmen! (er meldt over 30 grader) Aner ikke om jeg har bra nok nett til å blogge når jeg kommer dit. Er tilbake i Boston på enten fredag eller lørdag. See you then :)

♥

Independence day outfit

independence day

 

♥

DagensOutfit. again!

  
våknet opp til dette i dag! yey. Happy fourth of july people

♥

Mellow Sunday

 sitter og lakker neglene mine med Isadoras Mellow Yellow # 653, mens jeg venter på at klokka skal bli 10. I kveld er det endelig en ny episode av True Blood! Har vært blod fan siden forrige sesong og har gledet meg sykt mye til årets episoder. Siden det har regnet 80 % av tiden jeg har vært her har jeg ikke fått gjort så mye, men i morgen er det 4th of july og forhåpentligvis blir det bbq i hagen på amerikansk vis!

(Pelsdotten som ligger ved siden av meg er den selskapssyke hunden vår mr. Norbu. Skulle ønske jeg kunne ta han med hjem til norge :)

♥

Two crochet tunics

 
mine to nye favoritt overdeler. Kommer til å bruke disse mye i sommer.

hvit topp - The Angl, sort topp - Urban Outfitters

♥

1332 Franklin St.

   noen bilder fra det søte lille huset jeg bodde i Santa Monica i 8 dager, med fem andre jenter. Vil ikke legge ut flere bilder, 80% av gulvet er dekket av klær på nesten alle bildene :p haha

♥

On my lips

 
NARS. BARBARELLA # 1036. Kjøpt på Sephora

♥

My last days at the golden coast

    

♥

Brandy Melville LA

Tror jeg kanskje fant den nye yndlings butikken min i Santa Monica. Butikken heter Brandy Melville og den ligger bare i LA. Alt i butikken er one size og prisene er ganske snille. Klærne er hippie inspirerte med frynser, fjær, blonder osv. Skulle ønske de hadde en nettbutikk!

Her er plaggene jeg kjøpte

 


kjøpte også dette søte nøkkelknipe som jeg har hengt på alexaen min

♥

hits