mars 2011

feathers

so simple and pretty..
får skaffe meg no fjærpynt, asap

♥

In my Mulberry bag

 
Canon G11 kamera, Urban outfitters lommebok, ipod touch, kalenderbok og masse annet tull

♥

Hipsters..

Forrige uke fikk vi utdelt den fjerde semester oppgaven vår, hvor vi skal lage en 8 siders folder med tekst og bilder. Vi kunne velge mellom tre forskjellige temaer; snowboard, streetart og hipsterkulturen. Siden jeg ikke har kjennskap til noen av de utvalgte temaene valgte jeg helt random, og endte opp med hipstere. Har drevet og googlet etter hipstere i flere timer nå og laget en bildecollage..

 
Har også funnet ut at hipstere egentlig ikke er så kule og unike som de skal ha det til..

♥

...

 Ahh, jeg suger på photoshop..

♥

Bright scarves

skjerf fra Zara


♥

Jeg er på DagensOutfit!

Sendte inn antrekket mitt for noen dager tilbake og i går var jeg på bloggen deres! Dette er andre gangen jeg er der, forrige gang var vel en gang i november. Yey! :D

 
de er så søte

♥

Vintage effect

har redigert noen av bildene jeg tok på torsdag på photoshop :)

 tatt med Canon g11

♥

Jeg skal reise til..

København!

 

Jeg skal dit om tre uker med mamma for høre på et foredrag av H.H Dalai Lama, Mindfulness - 7 point mind training. Gleder meg utrolig mye! Sist jeg var i København var for nesten ti år siden. Forhåpentligvis for jeg se mye av København og shoppet litt. Der har de jo Top Shop og Urban outfitters, glede!

♥

Acne Aradi

 nydelig! Jeg kjøpte denne på side2vintage.no og er kjempe fornøyd. Hadde mest lyst på Amon blusen, men den ble for dyr for meg. For noen uker tilbake kjøpte jeg en lignende bluse hos Bik Bok og vurderer nå og selge den, siden jeg ikke trenger to hvite bluser med blomster på.

 Nyprisen er 500,- kr og den er kun brukt én gang. Selger den for 400,-. Kontakt meg på metock.ya@gmail.com

i´m turning to the rythm of the night

 

 

Night

Gleder meg til det blir varmt nok til å gå ut med bare legger og en clutch under armen..

Infect me with your love

fill me with your poison..

 HEEEELG!

Osjlo

I dag tok jeg turen til byen med Jeanette som er hjemme på besøk fra London :)

 i love my new parkas!

early spring

hadde jeg hatt pengene, ville jeg gått kledd sånn i dag..

 

Early spring

Amsterdam

noen bilder fra turen

 


Tok nesten bare bilder av bygninger under turen. Skal prøve og få tak i bilder fra de andre i klassen

Yesterday

Gårsdagens outfit :)

 

Ny parkas fra h&m

I´m back!

og er kjempe sliten.. Orker ikke å legge ut masse bilder nå. Tar det senere :)

 

mine kjøp! Ble ganske skuffet over shoppingen i Amsterdam. De fleste butikkene som er der har vi i Norge også. Var utrolig mange turist/tacky butikker også. Det som ble kjøpt er desverre fra H&M og Monki. Prøver og holde meg unna de butikkene vi har hjemme, men denne gangen var det bare stygge klær i de andre butikkene :p

Next stop - Amsterdam

Jeg fant passet mitt! Nå er klart og om et kvarter drar jeg. Gleder meg masse! Blogger ikke før jeg kommer hjem igjen

 

Ses på mandag :)

!"#$%&/$"

Jeg finner ikke passet mitt! Wææ. Har lett absolutt over alt og jeg finner det ingen steder. Flyet mitt går i morgen kl 7 på kvelden og jeg er super stressa. Virker som om jeg må ta turen ned på politihuset i morgen tidlig og skaffe meg et nødspass for 1000 kr! Surt.. Aner ikke hvor lang tid det kommer til å ta. Tipper at jeg ender opp med i sitte der i flere timer. Akkurat nå stress-pakker jeg og har nesten snudd hele leiligheten opp ned. Alt må være klart til i morgen, itilfelle jeg ender opp med å være på politihuset aaaalt for lenge. Fuck

 nå spiser jeg pizza for å trøste meg selv

Latest splurge

Lovet meg selv at jeg ikke skulle shoppe før Amsterdam.. Jeg er så utrolig viljesvak og det hjelper ikke at skolen min ligger 1 min unna Karl Johan

 monkibikbok

gina tricot

almost done

får snart krampe i hånda..

 golden tassel

 kjøpte det samme belte jeg har fra Gina Tricot i gull. I love it!

@ school

Har sittet med oppgaven i 5 timer nå. Begynner å bli lei..

 Måndagsbarn

Dette blir en stressende uke. Gleder meg utrolig mye til helgen! I morgen er det bursdag og på torsdag er det allerede innlevering. Har nesten ikke startet på oppgaven min :( På fredag reiser jeg og jeg har ennå ikke dratt opp kofferten fra boden. Tipper at jeg kommer til å starte å pakke kvelden før, og ende opp med aaalt for mye klær.. Typisk

Har drivet og malt litt mer i skisseboken min :)

 

 

og dette gikk jeg med i dag

Nyheter fra Gina Tricot

Det er kommet utrolig mange fine ting på Gina Tricot sin hjemmeside. Har lyst på alt! Håper butikken i Karl Johan har fått inn noen av disse nyhetene


everything, but simple

 

Nå driver jeg og skisser, maler og klistrer. Har ikke bestemt meg for hvordan jeg skal løse oppgaven ennå. Vet ikke om det blir "for mye" hvis jeg bruker forskjellig materiale og mønstre. Selv om det på en måte er det jeg går for, skal det fremdeles se stilfult ut. Innleveringen er på torsdag, og jeg begynner å bli stressa..

The lazy song

Today, i dont feel like doing anythin. I just wanna lay in my bed. Dont feel like picking up the phone, so leave a message at the tone. Cus today i swear im not doing anything..
sunny day

nydelig vær ute :)

 bluse fra H&M

Amster

om 1 uke drar jeg, gleder meg

 


Knitting & denim

aaah, jeg er så sliten. Er ikke alltid så lett å balansere studie, jobb, fritid, venner og kjæreste. Gleder meg til å reise bort og slappe helt av :)

 skjorte fra Gap

keep it simple, stupid

Vi har allerede startet på den tredje oppgaven for dette semesteret. Denne gangen handler det om typografi og kontraster. Vi skal lage vår egen unike font. Fonten skal være laget av materiale, som kan være alt fra godteri, metall, plastikk, stoff osv.. Man skal jobbe ut ifra et sitat eller ordtak, hvor vi fokuserer på et enkelt ord. Det ordet vi har valgt skal vi lage ut av materiale.

Jeg har valgt ordtaket keep it simple, stupid; et markedsførings/design begrep. Ordet jeg skal jobbe med er simple. Vi skal bruke materiale som på en måte er det motsatte av ordets betydning. Når man tenker "simple", tenker man på rent, enkelt, rolig, sort, hvitt, harmonisk osv. Her skal jeg velge ting som er av det helt motsatte. Det skal være overdådig, ekstremt, too much, komplisert, fargerikt og mm.

Gleder meg til å starte og lage alle bokstavene for hånd!

At the moment

i feel like wearing this outfit.. Skulle ønske været bare var litt varmere

 

Mars

Happy monday

haha

never denim x

på torsdag ble denne blusen med meg hjem.

 

den er fra Bik Bok og har detaljer på ryggen. Den ligner veldig mye på en nydelige bluse fra Acne. Nesten kopi, men den er så fin :)

ink

i want more ink on my skin

 

the fourth

Min dag i bilder :)

  

Endelig ferdig med bok design oppgaven. Nå mangler jeg bare å skrive refleksjonsnotat, så er det helg!

Tassel

I morgen er det endelig innlevering av bok cover oppgaven! Har brukt alt for mye penger på print og papp til presentasjonen. Nå sitter jeg her forkjølet og limer ark på alle de 7 papp plaktene jeg har kjøpt. Mye rot. Gleder meg til helgen :)

 

belte fra Gina Tricot

2011

På mandag kjøpte jeg meg en kalenderbok på Clas Ohlson for bare 80 kr! Nice. Forsiden er en tom plastlomme, hvor man kan lage sitt eget personlig cover osv. Har klippet og limet i hele går og slik ble resultatet :)

 Empire of the son

Her er ukens gossip girl episode :)

enjoyhits