februar 2011

Black pants

Var innom H&M i dag og kjøpte meg denne høytlivsbuksen. Er usikker på om jeg kommer til å beholde den. Er ikke så veldig glad i hvordan buksen er foran. I tillegg er den syntetisk og blir så statisk at den nesten "klistrer" seg til beina mine. Samtidig liker jeg veldig godt formen på beina og prisen. Hmmm...

 

Rachel Zoe + Lindex

Lindex lanserer en ny vårkolleksjon stylet av Rachel Zoe. Den amerikanske stylisten velger sine favoritter fr en kolleksjon for Lindex. Kolleksjonen begynner å selges 28. april i alle Lindex butikker i Norge. Rachel har valgt ut sine favorittplagg fra Lindex kolleksjonen, som har en fornemmelse av sommeren med blomstermønster og sommerfarger.

Les mer her
Så spennende! Håper kolleksjonen blir nydelig. Synes det er utrolig bra at flere og flere internasjonale folk fra moteindustrien interesserer seg for lille Norge. Håper at andre kjedene kopierer og henter frem større stjerner.

& I miss the summer

Om litt under tre uker reiser jeg til Amsterdam! Gleder meg utrolig mye til å oppleve alt byen har og by på. Akkurat nå er det 6 grader og regn der. Forhåpentligvis blir det mye varmere temperatur og mindre regn. Begynner å bli skikkelig lei av vintern og all snøen..

 Tee fra Monki

Style crush

 

Rachel B.

Shades of white - H&M SS 2011

 cravings..

Almost over

Bare to dager igjen av vinterferien :( På mandag er det tilbake på skolen og bok cover oppgaven. Dette er vel kanskje den første oppgaven jeg faktisk begynner å bli ferdig med, før fristen! Vanligvis sitter jeg oppe natta før innleveringen og stresser. Nå ligger jeg ganske godt an. Krysser fingrene mine for at jeg ikke har glemt å gjøre noe :p

 

Viser dere resultatet til uka ;)

JC

Det er utrolig mange fine accessoarer på JC sin hjemmeside. Har ikke handler hos dem på flere år. Håper at noen av butikkene i Oslo tar inn disse tingene

nice!

Whitney Port er Bik Boks nye gjestedesigner!

 

"Ifølge en pressemelding fra Bik Bok, er samarbeidet med MTV-stjernen allerede på god vei og skal etter planen være i butikk i oktober 2011. Ryktene om samarbeidet med Port har allerede svirret en god stund, men det er først i dag at samarbeidet ble bekreftet.

- Jeg kan bekrefte at Bik Bok har et designsamarbeid med Whitney Port. Whitney Port har designet en egen kolleksjon for Bik Bok som kommer til å slippes høsten 2011. Jeg kan også fortelle at Whitney kommer til å besøke både Oslo og Stockholm i forbindelse med lanseringen av kolleksjonen, sier Martin Lien, markedsdirektør i Bik Bok, i en pressemelding."

 

Les mer på minmote.no

 Gleder meg til pressebildene av plaggene hun skal designe. Forhåpentligvis blir kolleksjonen nydelig og jeg håper at jeg ender opp med de plaggene jeg vil ha :)

Go With!

Ear cuffs

I det siste har jeg hatt skikkelig lyst på en ear cuff i sølv. Har tittet på en del forskjellige på nettet, men prisene på de fleste i ekte sølv er ganske dyre. Grunnen til at jeg trenger en i "ekte" sølv og ikke kan kjøpe ear cuff´n billig på ebay, er fordi jeg har nikkelallergi. Men i dag var innom bloggen til Kenza og Angelica Blick, hvor jeg så at de hadde fått tak i ear cuffs i sterling silver for under 380 kr! Nice. Nå trenger jeg bare og bestemme meg for hvilken jeg skal kjøpe..

Denne er fra itemsbyjohanna.se og koster 129 sek + porto

 

Denne er fra Nell of Sweden, http://www.handgjordasmycken.se/se/ og koster 370 sek + porto og toll

Er skikkelig usikker, føler at den nederste kan bli litt for "flashy" siden den er så lang og har to lenker. Hadde den øverste hatt en lenke, ville jeg valgt den med en gang. Vanskelige saker..

While you weren't sleeping

Her er den nyeste episoden av Gossip Girl :)

enjoyNew hairdo

føretterlitt kortere enn forventet, men nå er det ihvertfall mye sunnere!

Winter break

Endelig fikk jeg logget meg inn. Har hatt problemer med det siden i går. I morgen skal jeg endelig klippe meg! Sist gang jeg var hos frisøren var i august. Forhåpentligvis blir ikke håret alt for kort, vil beholde mest mulig av lengden. Typisk meg og gå ut av salongen med 10 cm kortere hår. Klarer alltid å bli overtalt av frisøren. Jeg vil ha langt hår i sommer, som jeg kan flette :) poster bilde av resultatet i morgen Dagens anntrekkmaybe..

Costume favorites

noen favoritter fra den nyeste utgaven av Costume

 de fleste tingene er langt over mitt budsjett, men man kan vel drømme :)

with nails like these

who needs accessories..

 elsker fargen

704 Jaded

i går kjøpte jeg meg denne lakken fra Isa Dora. Den heter jaded og er mye finere i virkeligheten enn på bilde. Gleder meg til å bruke denne masse i sommer

 

 

Og i dag gikk jeg sånn :)

i morgen er det fredag, og etter det.. vinterferie! :D

inspiration 

jeg vil ha varmere vær nååå

....

får ikke lastet opp bilder fra kameraet mitt i dag. Typisk blogg.no.. Nå skal jeg på jobb! woho

 NR. 03/MARS 2011

i dag fikk jeg den nyeste utgaven av Costume i posten :)

 denne utgaven var fylt med alle de forskjellige trendene for den kommende sesongen og er den tykkeste utgaven jeg har sett. Gleder meg til å sette meg ordentlig ned og nyte bladet :)

Episode fifteen

Her kommer ukens gossip girl episode ;) enjoy

Episode15
Alle hjerters dag

I dag er det valentines day og dette var kveldens antrekk ;) det ble kino og middag med kjæresten. Jeg ♥ denne kommersielle høytiden. Det er idag man får lov til å være "offentlig" forelska og super cheesy

 

I heart u

Happy valentines day alle søte!

 Bjørg + urban outfitters

Bjørg jewelerry er et norsk smykkemerke som designer de mest utrolige og kreative smykkene jeg har sett. På hjemmesiden deres ligger det bilder av alle de nydelige tingene man kan få kjøpt. Desverre er prisen ganske stiv og langt over mitt studentbudsjett. Men til høsten skal Bjørg lansere en kolleksjon for Urban Outfitters, som skal gå i alle deres butikker. Kvaliteten blir nok kanskje ikke den samme, men prisene er ihvertfall lavere. Gleder meg til bildene av kolleksjonen slippes ut, forhåpentligvis vil man kunne handle på hjemmesiden til Urban Outfitters. Nærmeste butikk er i jo Sverige :pKånken Anniversary

Yes! sekken min kom i posten i går. Det tok bare to dager før jeg fikk den, bra service. Tok den med ut i dag for å vise den i ordentlig sollys. I love it. Føler at det kommer til å se ut som jeg er adoptert, med denne på sekken ryggen. Eller en som digger og gå tur i skogen... Fin er den uansett! :)

 Windy friday

i dag gikk jeg slik :)

 

 

jeg elsker de nye skoene mine! Desverre så er sålen veldig veldig glatt, sklei over alt i dag. Gleder meg til snøen smelter og jeg kan gå på tørr asfalt!

Sixtyseven

 Yosemite

At night when the stars light up my room

I sit by my self, talking to the moon..


bilder ble tatt i desember

shh..

 tegnet av moi

I need inspiration

 Jeg trenger inspirasjon til bokdesign oppgaven. På fredag skal vi levere to grovskisser for de to coveralternativene vi skal ha. Føler at alt jeg tegner blir så klisjé og jentene. Endte opp med å velge den første gossip girl boka, mest fordi jeg hater orginal coveret. Det er så dårlig.. Jeg har hatt to "fridager" fra skissingen og må tegne masse skisser, asap. Nå driver jeg og klikker meg frem til covere som er helt utrolige! Trenger å få i meg en stor dose inspirasjon

Skissing

 

 

 

 

Fjellreven anniversary Kånken

Jeg har endelig bestemt meg for hvilken sekk jeg skal kjøpe! Skulle egentlig likt å finne en mindre en laget av skinn, men jeg trenger en solid sekk som har plass til mac´n min. Nevnte tidligere at jeg ikke har falt for den orginale Fjellreven sekken, men nå har jeg funnet en finere versjon.

Desverre er den utrolig vanskelig og få tak i. Sekken er nesten utsolgt over alt på nettet og i butikkene får de ikke inn flere før våren. Jeg orker ikke å vente i 2 mnd til... ryggen min trenger den nå!

 Sick

Jeg har blitt syk :( hater det, så kjedelig. I går var jeg så kvalm at jeg ikke klarte å se på tvn en gang. Tror jeg har fått omgangssyken, blæ. Selv om jeg er syk, skal jeg fremdeles legge ut linken til den nyeste gossip girl episoden. Jeg er så snill

Episode14

H&M Conscious Collection

H&M blir bare bedre og bedre. De har slippet ut bilder til den kommende sommer kolleksjonen, som kommer i april. The Conscious collection legger vekt på miljøet, alle plaggene er av resirkulert materiale og organisk bomull. Alt er i lyse toner og pastellfarger, i love it!

Noen favoritter :)
vakkert!

Bokdesign

Forrige uke fikk vi utdelt den andre semester oppgaven vår. Vi skal designe et cover til en bok vi har lest, ved bruk av tekst, illustrasjon og/eller foto. Dette er den første oppgaven hvor vi ikke arbeider i grupper, hver elev har hver sin bok. Yes! Endelig en oppgave hvor jeg kan få vist tegneskilsa mine.

Jeg valgte først boken "never let me go" av den japanske forfatteren Kazuo Ishiguro, men desverre fikk jeg ikke valgt boken fordi den ikke var oversatt på norsk... Så bestemte jeg meg for å lage omslag til den første Gossip Girl boka. Men nå begynner jeg å bli ganske usikker på bokvalget mitt. Alle andre har valgt tykke super seriøse romaner, så kommer jeg med en bok basert på de overfladiske ungdommene som bor i Manhatten.

 Nå vurderer jeg å lage cover til romanen "Bienes hemmelige liv". Jeg har verken lest boka eller sett filmen, men den virker utrolig bra. Jeg kan liksom se for meg settingen og atmosfæren

 Nå sitter jeg her og er kjempe usikker, heldigvis skal vi ha samtale med en veileder i morgen. Krysser fingrene mine for at jeg får litt hjelp til å bestemme meg

Sunday morning

Game night

i rock at alias!

Sixtyseven Yosemite

Har nesten slitt ut støvlettene mine fra Eurosko og jeg begynner å bli skikkelig lei av å gå med gummistøvler midt på vintern. Jeg har lenge lett etter noen fine lave støvletter og nå tror jeg at jeg endelig har funnet dem. Skoene er i nesten samme stil som de gamle støvlettene mine. Begge to er tydelig "inspirert" av Acne pistol bootsene.

 
Jeg fant dem på lillevinkelsko.no. Disse må jeg få prøvd! :)

Backpacks

i need one, asap

Denim shirt

 fra Gap

Febuary

Febuary
Akkurat nå vil jeg gå kledd sånn :)

Smak

Yes, i dag var det endelig innlevering! Fikk faktisk positiv respons av læreren, hadde ikke forventet det. Det er så deilig og bli ferdig. Mot slutten fikk jeg nesten avsmak av å se på logoen. Føler at det er fredag, selv om jeg har skole tidlig i morgen. Under ser dere logoen min på salgsplakaten, med postalia og alt

 

Og dette var dagens antrekk :) ny skal jeg slappe av og se på nye episoder av gossip girl og 90210

G. G - episode 13

Da er det på tide med en ny episode av Gossip Girl :) Se den her

 hits