colours of the season

 kamel + sort 

2 kommentarer

Lotte Pedersen

02.10.2014 kl.19:00

Hei Metock! Planen min er å søke meg inn på grafisk design til høsten, etter noen års tenking. Hva vil du anbefale av skole? Westerdals eller NKH? NKH tilbyr jo bachelor nå, men hører så mye positivt over Westerdals.

Metock Ya.

04.10.2014 kl.16:23

Lotte Pedersen:

Hei Lotte :) Jeg vet ikke hva slags erfaring du har med design og vil derfor anbefale NKH hvis du ikke har mye kjennskap til faget. Men dersom du har kjennskap, synes jeg du burde søke på Westerdals. På NKH kommer alle inn, så lenge du har studiekompetanse. På Westerdals derimot er det opptaksprøve, hvor ca 30-35 kommer inn. Vi har kun en grafisk design klasse på hver trinn, mens NKH har over fire stk. Skolen er mye mer annerkjent (10 plass i verden) og du vil møte folk som brenner for yrket. Jeg gikk på NKH fordi jeg hadde gått almenn på vgs og hadde null kunnskap om faget. Etter to år der, følte jeg meg trygg nok til å søke på Westerdals.

Håper dette var til hjelp :)

Lotte Pedersen

08.10.2014 kl.11:49

Setter stor pris på svar! Har tidligere gått medier og kommunikasjon, og er nå kommet inn på Graphic Design i LA, som kun er 6 mnd og som gir 30 studiepoeng. Så tenker kanskje at det er nok erfaring? Men søker nok både Westerdals og NKH, og håper på at jeg klarer å komme meg inn på Westerdals!

Bloggen din er iallefall lagt til i favoritter, så er jeg spent på å følge deg igjennom utdanningen :-)

Skriv en ny kommentar

hits