Amsterdam II

 

her er andre runde med bilder fra turen. Vi dro på den botaniskehagen i byen som var kjempe stor og fin, vi var på FOAM museet som hadde en helt syk utstilling av en fotograf som var i Kongo, vi besøkte også en kjempe gammel bokhandel med masse gamle bøker og plakater og alt-mulig-markedet på Albert Cuyp plass. Fordi kollektrivtrafikken var dyr gikk vi over alt og jeg tror vi nesten gikk i alle gatene i sentrum. Vi spiste masse god mat på steder som hadde fått høy rating på tripadvisor også ble det selvfølgelig litt shopping.

Én kommentar

Elisabeth

30.04.2014 kl.08:36

Hei! så fin blogg du har:-)

Jeg bare lurte på hvordan det var på intervjuet til westerdals? Var det skummelt? Hvilke spørsmål fikk du?

Håper på svar, hilsen Elisabeth:)

Metock Ya.

30.04.2014 kl.21:51

Elisabeth:

Hei :)

Før intervjuet var jeg kjempe nervøs og jeg prøvde å huske på de svarene jeg hadde øvd på. Siden jeg var nest sist i køen fikk jeg spurt de som var ferdige først om hva de spurte om osv. Men da jeg kom inn fikk jeg helt jerneteppe og glemte alt. Jeg hadde så sykt nerver så jeg bare bablet i vei, husker nesten ikke hva jeg svarte en gang. Men er ganske sikker på at de spør de typiske spørsmålene som: hvorfor vil du starte på westerdals, hvorfor burde vi velge deg, hvor ser du deg selv om 10 år etc..

Vet ikke om dette var mye til hjelp :p Det viktigste er å bare være deg selv og intervjuet er ikke så skummelt når man først kommer inn :)

Skriv en ny kommentar

hits