"Det beste/fineste/morsomste jeg vet" - eksamen 2012

  

Tittelen over er faktisk navnet på vår første og siste eksamen her på NKF. Oppgaven går ut på å utarbeide et konsept for å kunne lage en emballasje til et produkt. Det vil si at jeg kan lage emballasje til absolutt hva som helst. I tillegg til selve emballasjen og produktet skal, jeg lage et tilleggselement som forsterker konseptet, en skissebok og en strategi. Innleveringen er neste fredag og jeg har ennå ikke klart og finne ut hva jeg skal lage. Skal jeg gå for noe humoristisk, noe vakkert eller noe personlig og sært? Skal stenge meg selv inn i tenkeboksen i hele dag, helt til jeg har klart å bestemme meg.

Det at jeg faktisk gleder meg til å jobbe med eksamenen min må vel være et bevis på at grafisk design er tingen for meg :)

2 kommentarer

Frøydis

04.06.2012 kl.18:53

Hei hei! Jeg kom tilfeldig over deg på leit etter stanseriss til esker. Jeg sitter nemlig her i Trondheim med den samme eksamen som deg, og føler jeg ikke kan unngå og ønske deg lykke til!! :)) Jeg har ikke funnet esken, men tror jeg har funnet på et konsept jeg skal lage... Jeg vet ikke hvor lønnsomt dette er i hvirkeligheten, men artig synes jeg det er... Ok, lykke til da!! :D Klem fra Frøydis, Grafisk ved NKF i Trondheim.

Metock Ya.

04.06.2012 kl.19:04

Frøydis:

Tusen takk for den koselig kommentaren og lykke til med eksamen! :)

Skriv en ny kommentar

hits