Intervju > check!

  i dag var jeg på Westerdals i over 4 timer pga intervjuene. Dagen startet kl 8 med pinlig stillhet mens vi ventet på å bli tatt bilde av. Etter det var det en felles intro, så gruppeoppgaver og så venting på intervjuene. Jeg var sistemann inn og var super nervøs. Heldigvis satt jeg med flere hyggelige jenter som klarte å roe meg ned. Fant ut at det totalt er 50 stk som har blitt innkalt til intervju og at det er plass til 32. Det betyr at jeg ca har to-tredeler sjanse å komme inn! Følte at intervjuet gikk overraskende bra, selv om jeg hadde hundre sommerfugler i magen og fikk nervøse rykninger i beinet. Om litt over to uker får vi svar. Wææææ. Tenk om jeg kommer inn!! åh, da ville jeg vært så utrolig lykkelig

4 kommentarer

Ida Ch

14.05.2012 kl.17:30

æehh! jeg skal også på intervju i grafisk til uka! er super nervøs og spent!

hvordan foregår enkelte intervjuene egentlig? hva bør man forbrede

og hvilken type spørsmål får man? :-)

Metock Ya.

14.05.2012 kl.18:03

Ida Ch:

Ble intervjuet av en dame og en engelsk mann. De var begge super hyggelige og gjorde intervjuet mye lettere. De spurte meg om hvorfor jeg ville bli en grafisk designer, hvorfor jeg har valgt westerdals og hvor jeg ser meg selv om 5 år. Etter spørsmålene gikk vi gjennom hele opptaksprøven min hvor de spurte meg hva jeg hadde tenkt og hvordan jeg jobbet osv. Det beste er å ikke tenke så veldig mye på det og bare 'være seg sjæl' :)

Silje

14.05.2012 kl.18:27

Hvorfor skal du gå på westerdal? Går ikke du på NKF :) og har du tenkt å ta 3 åre i utenlandet:)? Lurte også på om det er lurt å ta forbredene fag på NKF? Vil du anbefale det:)

Metock Ya.

14.05.2012 kl.20:04

Silje:

Jeg går på NKF, men er ferdig nå til sommeren. Ville ikke ta det tredje året i utlandet fordi det ble alt for dyrt, og fordi jeg ikke føler at en bachelor grad på NKF ikke er like mye verdt som en grad hos Westerdals. Mener du forkurs? Jeg hadde absolutt ingen erfaring da jeg startet for 2 år siden, så forkursene hjalp en del, spesielt mac kurset :)

Skriv en ny kommentar

hits