Ombre hair tutorial

 

Ok. Tror jeg har klart å bestemme meg for om jeg skal gjøre noe nytt med håret mitt. Var hos frisøren forrige uke og klippet bort rundt 8-10 cm. Vanligvis pleier jeg å være ganske fornøyd etter frisørbesøket, men denne gangen syntes jeg at håret mitt så kjedelig ut. Etter å ha fundert litt skjønner jeg endelig at det ikke er klippen min som er kjedelig, men fargen. Har hatt min naturlige hårfarge siden 2007 og merker at jeg trenger litt forandring. Farget håret mitt mye før når jeg var fjortis og det endte opp med super slitt hår. Etter flere runder med hårkur ble håret mitt endelig sunt igjen og jeg bestemte meg for å aldri bleke det igjen. Men nå har jeg faktisk ombestemt meg. Moteyndlingen min Rachel Bilson har helt fantastisk hår og det er hennes bilde jeg alltid tar med til frisøren. Nå har jeg også lyst på fargen hennes. Vet ikke hvordan Ombre kommer til å funke på asiatisk hår, men jeg vil prøve det ut. Om det ser helt forferdelig ut farger jeg det bare sort igjen. Folk kommer selvfølgelig til å synes at det ser fake ut, men Ombre hår skal på en måte se slik ut.

Anywhoo. Videoen under har jeg lånt av Thepersianbabe sin youtube channel. Anneli viste meg videoen hennes for hvordan hun farget sitt eget hår og jeg har nå mer og mer lyst på lignende farge. Tror ikke jeg kommer til å gjøre det like lyst som på filmen, siden jeg har sort hår og ikke brunt, men jeg vil fremdeles at det skal synes.

 

 

på videoen over ser dere håret hennes rett etter at det var farget. På denne linken her kan dere se hvordan hun har vedlikeholdt frisyren

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits