Årets nest siste oppgave - Emballasje

 

Kan ikke tro hvor fort tiden har gått det siste semesteret. Nå er vi allerede på vår nest siste oppgave før eksamen og mappelevering. Mappeleveringen er i starten av juni og så har vi eksamen den 15. Og etter det er jeg ferdig på NKF! Denne oppgaven her går ut på å designe emballasje med fokus på miljøvennlighet og fairtrade. Vi skal fokusere på et produksjonsland som skal være et uland. Jeg har valgt å lage leketøy fra Kenya som skal hete Wanyama. Har ikke fått bestemt meg helt for designet til emballasjen ennå, men det kommer til å se mijøvennlig og etnisk ut. Innleveringen er om under to uker og jeg har gjort aaaalt for lite. Så til helgen blir det ikke noe tull og bare skole
bilde over fant jeg på lovelypackage.com som er en kjempe bra side for de som trenger emballasje inspirasjon!

3 kommentarer

Silje

22.04.2012 kl.17:16

Hei.

Jeg skal starte på grafisk design til våren. Så lurte på om man må ha eller om det er lurt å ha et speil refleks kamera? Eller et bra kamera. :) og må man kunne Adobe-programmen godt? Eller lærer vi det på skolen;)

Metock Ya.

22.04.2012 kl.17:20

Silje:

Hei :) Det er lurt å ha et godt kamera, men jeg tror ikke det er nødvendig med et speilreflekskamera. Bruker et digital kamera selv og det har fungert gjennom alle oppg hvor det trengs foto. Når det gjelder adobe, så kunne jeg absolutt ingen ting når jeg begynte på NKF. Vi hadde Mac timer ganske ofte det første året så det var der jeg lærte alt.

Det er bare å spørre om du lurer på noe mer ;)

Silje

23.04.2012 kl.21:09

Ok, takk:) gøy å lese bloggen din når jeg skal starte på grafisk til våren. Mulig jeg kommer med felere spørsmål. Og takk for at du svarer;)

Skriv en ny kommentar

hits