Min opptaksprøve til Westerdals

Som sagt så jobbet jeg super hardt med opptaksprøven min til Westerdals og i går leverte jeg ENDELIG den gule konvolutten min. Yup, jeg malte faktisk konvolutten gul. Tenkte at den ville skille seg ut blandt alle de hvite/brune konvoluttene. Jeg bestemte meg ganske tidlig å levere alt på en minnepenn, siden alle oppg mine til sammen veide typ 5 kg. Jeg fikk Anneli til å ta bilder av absolutt alt også samlet jeg alt på en enkel pdf, slik at de på Westerdals ville slippe å bla gjennom mange kjedelige pdf'er. Opptaksprøven gikk ut på å gjøre 3 oppgaver: redesign av favorittfilmen min, lage to plakater inspirert av en europeisk grafisk designer, hvor den ene plakaten skulle få folk til å konsumere mer og den andre konsumere mindre. Og til slutt fullføre en tegning, som besto av en enkel oval sirkel. Pluss at jeg skulle legge ved 10 av mine tidligere arbeid. Bildene under viser først de 4 oppg fra Westerdals og de andre 10 bildene er mine egne arbeid

 

i tillegg til disse bildene tok Anneli masse closeups slik at de på skolen får sett ordentlig på arbeidet mitt. Og i tillegg til deeeet, måtte man fortelle litt om hvorfor jeg vil bli en designer. Selvfølgelig kunne jeg ikke levere et enkelt word dokument, så jeg lagde en fancy visittkort ting som kunne brettes ut flere ganger. Også måtte jeg forklare hvorfor jeg valgte Lorenzo Petrantoni som designer, og da lagde jeg en spå. Rakk desverre ikke å ta bilder av spåen eller visittkort tingen, så de får dere se når jeg får tilbake opptaksprøven en gang i juni. 

Håper jeg kommer inn! KRYSS FINGRENE DERES FOR MEG! :D

9 kommentarer

kine emelie

15.04.2012 kl.18:34

Wow, inspirerende!

Siv

16.04.2012 kl.00:40

Hvem europeisk designer har du valgt? :)

Flott opptaksprøvene btw!

Metock Ya.

16.04.2012 kl.18:28

Siv:
Jeg valgte Lorenzo Petrantoni :)

Lisa Marie

17.07.2012 kl.09:40

Så ufattelig kreativ og fin opptaksprøve! Veldig inspirerende.:)

Metock Ya.

22.07.2012 kl.23:54

Lisa Marie:

Tusen takk :)

Petrus

28.12.2012 kl.23:00

Inspirerende og imponerende! :D

Jobber med opptaksprøvene selv nå, merker jeg sliter litt med konsumeringsoppgavene. Da spesielt med å finne én grafisk designer. Er dette noe du har satt deg inn i gjennom NKF eller søkte du bare rundt på nettet? :)

Petrus

28.12.2012 kl.23:21

Jeg har også et spørsmål til.. Vil du anbefale å gå NKF før eventuelt å satse mot Westerdals? Jeg har jobbet litt smått freelance, og har god kunnskap i Photoshop. Illustrator kan jeg lite av, mens InDesign har jeg aldri brukt. :)

Metock Ya.

02.01.2013 kl.15:00

Petrus:

Da jeg skulle finne en designer søkte jeg egentlig bare rundt på nettet. Men jeg fikk faktisk litt hjelp av en av lærerne mine på NKF.

Jeg hadde absolutt ingen erfaring før jeg startet på NKF og følte derfor at jeg var for uerfaren for Westerdals. Planen var egentlig å bare gå et år på NKF og så søke på Westerdals, men etter et år var det fremdeles mye jeg ikke hadde lært. Og siden jeg var så fornøyd med lærerne og klassemiljøet ville jeg fortsette. Hadde jeg hatt god kunnskap om programmene og erfaring innenfor freelance, så ville jeg satset på Westerdals og søkt med en gang. Og hvis man ikke kommer inn, kan man jo søke på NKF og (for der kommer alle inn). Og så søke på Westerals neste år :)

Håper dette var til hjelp :)

Petrus

03.01.2013 kl.03:22

Tusen takk for svar! Jeg sender ihvertfall søknaden min av gårde, så får vi se hva som skjer! Morsomt å jobbe med opptaksprøvene ihvertfall, og gleder meg til å begynne å studere design. Har jeg flaks, så sees vi kanskje til neste år! Lykke til! :)

Skriv en ny kommentar

hits