Oh India

  

Her er noen bilder fra turen min til India. Vi var først i hovedstaten New Delhi og så dro vi med tog til byen Bodh Gaya, som er Buddhas fødested. Jeg dro med min kusine fra USA og møtte flere slektninger der nede. Jeg er tibetansk buddhist og dette var min aller første pilgrimsferd. Mens vi var der nede holdt Dalai Lama årets Kalachakra. Denne buddhistiske begivenheten er for verdens fred og hele opplegget var gratis. Hver dag etter frokost dro jeg og familien min ned til sentrum og hørte på Dalai Lama snakke og meditere. I tillegg til Kalachakra, dro vi også på dagsturer til andre buddhistiske steder. Vi dro til den gamle buddhistiske skolen Nalanda, som ble bygget flere hundre år før kristus. Og vi så den gigantiske Buddha statuen og det tusen år gamle tempelet som ble bygget rett ved siden av Bodhi treet, hvor Buddha ble opplyst. 

Turen var utrolig spennende og jeg har fått sett mye mer av India. Vanligvis er jeg bare i hjembyen til bestefaren min, men denne gangen fikk jeg faktisk reist rundt og sett landet. Jeg skal tilbake til Bodh Gaya, men ikke under Kalachakra. Det var helt kaos :p

2 kommentarer

Mette

23.jan.2012 kl.11:16

Det hørtes kjempespennende ut! Jeg kunne godt tenkt meg en tur til India, har du noen steder du vil anbefale? Goa høres ut som en kjempefin plass, har du vært der? :)

Metock Ya.

23.jan.2012 kl.22:12

Mette:

Hei! Har egentlig ikke vært så mye rundt i India egentlig. Reiser dit hovedsakelig for å besøke familien min, så jeg er som oftest i den lille byen der bestefaren min bor, som ligger i nord India. Har ikke vært i Goa, men har hørt at det er kjempe fint der :)

Skriv en ny kommentar

hits