What I want - SS 2011

Jeg prøver virkelig og leve på det strenge student budsjettet mitt, men desverre blir jeg ofte fristet til å shoppe. Skolen min ligger like ved Karl Johan, og dette hjelper lite. Jeg har bestemt meg for å stoppe og kjøpe unødvendige ting av dårlig kvalitet på impuls. Nå skal jeg heller spare til ting jeg virkelig ønsker meg og som også er av bedre kvalitet.

For å hjelpe meg selv har jeg laget en liten liste med ting som jeg ønsker meg og skal skaffe innen sommeren. Listen inneholder alt fra dyre til billige ting.

 

1. Genser, shorts og undertøysett fra H&M

2. Ringer fra YSL. Arty oval ring i turkis eller rosa. Arty square ring med amethyst

 

3. Sony Ericsson Aspen Black

 

4. Travel lommebok fra Acne

 

5. Jeans shorts fra Mardou and Dean

 

6. Acne Push Aw 10. Dette belte var faktisk på salg på acne sin hjemmeside, men de hadde bare den minste str igjen. Ønsker meg den fremdeles

 

7. Elin Klings kolleksjon hos H&M. Bloggeren slapp i dag ut bilder av alle de 11 plaggene. Jeg fant to ting som jeg gjerne kunne tenkt meg

8. Genser med skinn detalj på albuen. Denne genseren er fra Second FemaleOg slik er listen! Kan garantere at jeg kommer til å legge til et par plagg etterhvert. Snart kommer jo vårkolleksjonene til alle butikkene. Gleder meg :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Metock Ya.

Metock Ya.

20, Oslo

Blogger om alt. Elsker mote, foto og mat. Studerer grafisk design på NKF i Oslo og nyter livet :)

Kategorier

Arkiv

hits